Mijn nacht met Vedder ~ Buddy Tegenbosch

De oranje kleurt kwam mij gelijk tegemoet. Ik ben nieuwsgierig naar het stoere verhaal .

‘Ik wil ervoor zorgen dat ik niet vergeten word.’ Eigenlijk bedoelt Noor hiermee niet zichzelf, maar haar vader. Hij is plotseling overleden en hoewel Noor hem ontzettend mist, merkt ze tot haar schrik dat ze soms een paar uur niet aan hem heeft gedacht. De angst om haar vader te vergeten wordt steeds groter. Dan klopt Vedder op haar slaapkamerraam. Hij neemt haar een nacht mee op zijn Harley en zorgt ervoor dat ze het verlies van haar vader letterlijk een plek kan geven. Mijn nacht met Vedder is het verhaal van twee jongeren die elkaar weten te vinden tijdens een nacht die ze nooit zullen vergeten.

Mening

Een prachtig verhaal hoe 2 mensen het leed gaan delen. De een heeft dagelijkse leed door wat er thuis gebeurt en in zichzelf. De ander is nog in diepe rouw, maar deze herinnering maken ze samen. Ze kennen elkaar niet goed, maar na deze nacht kennen ze elkaar zeker beter. Ik heb dit boek met een brok in mijn keel gelezen, want december komt dichterbij en toen is mijn vader overleden. Super lief dat Vedder haar meeneemt om rust en vrede te vinden. 5 sterren.

Context is alles

Iemand is pas echt door als er niemand meer is die aan hem denkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *