Help me ~ Elliot Hyland

Ebook

Een spannende novelle van Elliot Hyland! Ze staart met een verdrietige blik naar buiten, waarna ze twee woorden op de beslagen ruit van haar treinwagon schrijft: help me. Inez’ grote droom is om gelukkig oud te worden met Joachim, de man van haar leven, en samen een gezinnetje te starten. Maar wanneer hij haar na twaalf jaar compleet onverwacht laat staan voor een ander, stort Inez’ wereld in. Dan leert ze Thomas kennen, de perfecte man. Hij is zorgzaam, wil niets liever dan voortdurend bij haar zijn en het beste van al: ze hebben geen geheimen voor elkaar

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd welk verhaal er achter deze cover schuil gaat. Ik hoop op veel spanning, gepuzzel en plezier 🙂

Tijdens het lezen

Ik raak soms de draad kwijt met het dagboek en de verslagen. Het is zeker een spannend verhaal dus ik blijf lezen. Het is nu toch wat rustiger op werk zo midden december net na Sint dus ik lees lekker.

Conclusie

Het is een spannend verhaal die je van verschillende kanten laat observeren. Het einde vond ik erg goed en spannend. Hoe kan iemand zo zijn en denken? Iedereen houd wel eens vast aan iets of iemand, maar wat als je doorslaat? Wat zijn gevolgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *