Naar het licht ~ Nina Verheij

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. De cover nodigt mij al uit om te gaan lezen !

  • Nederlands
  • November 2022
  • Hamley books
  • EAN : 9789464661118
  • Young Adult

Beschrijving

Waarom leef ik nog wel en zij niet? Sinds de dood van haar ouders en broer wordt Jo achtervolgd door schuldgevoelens. Al bijna acht jaar is ze ervan overtuigd dat ze meer had kunnen doen om hun levens te redden. Wanneer ze voor het eerst terug is in haar geboorteland besluit ze dat het tijd is voor een nieuw begin. Ze is de allesoverheersende haat in haar hart zat. Slechts één missie kan verlossing brengen: ze gaat vóór haar achttiende verjaardag rechtzetten wat haar als kind niet lukte.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Nina kan super goed schrijven dus ik ben benieuwd wat het nu geworden is. Ik zie een dame die alleen op de top van een berg staat, dus waarschijnlijk heeft ze iets groots overwonnen en ik wil graag ontdekken wat!

Tijdens het lezen

Het is een heftig verhaal, dat heb ik nu al door. Het is vanuit een personage geschreven die af en toe iemand tegen komt , maar samen op weg is met haar lieve hond en Fien. Ik vind het mooi om haar reis te zien en ben benieuwd waar ze naar op weg is en wat ze hoopt te vinden

Conclusie

Ik vind het een mooi verhaal, maar soms leest het wel wat stug weg. Er gebeurt dan weinig of ze is een tijdlang alleen aan het wandelen. Er zijn soms dagen dat ze niemand tegen komt en dan is ze vooral alleen met haar gedachten en ongemakken. De laatste 2 dagen vond ik super fijn weg lezen en ook erg verrassend. Het is een mooi verhaal hoe alleen zijn met jezelf tot inzichten kan leiden. Je komt tot nieuwe inzichten . Ik geef het boek 4 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *