Mijn leefstijl journal – goedblik.nl

Ik heb in december contact gehad over het leefstijl journal. Ik ben zelf bezig met een leefstijl traject dus dit zou een mooie aanvulling zijn!

Een journal waarbij je gericht aan de slag gaat met 6 onderdelen in je leven. Je kan het op je eigen tempo doen en stappen zetten naar meer rust en structuur

Koop via deze link het boek

Mening

Het is een prachtig boek waar veel ruimte in zit om aantekeningen en lijstjes te maken. Je hebt alles op 1 plek zitten en dat maakt het boek enorm fijn!! Je gaat aan de slag met het wiel, zie hieronder de afbeelding & gaat werken aan verbetering door middel van toekomstige hoofdstukken.

Het boek zit vol mooie oefeningen waardoor je zelf aan de slag kan gaan. Iets wat ik zelf persoonlijk jammer vind is dat het hoofdstuk over voeding kort is. Ik had bijv graag een voorbeeld gezien van hoe hun week eruit ziet kwa eten en meal preppen om te laten zien dat gezond eten niet veel tijd hoeft te kosten. Het fijne aan dit boek is dat alles aan bod komt, van mindset tot beweging tot ontspanning en voeding, maar ook je financiën. Je hebt meer dan genoeg ruimte om alles kwijt te kunnen.

Het formaat is lekker groot waardoor je veel kwijt kan en veel plek hebt voor je braindumps. Enige nadeel daaraan is dat het moeilijker mee te nemen is en je een grote tas mee moet nemen als je hem mee wilt nemen of dat je het thuis doet. Het is fijn dat er een week planning in zit voor zowel afspraken als bijv voeding en beweging. Je kan er gericht mee aan de slag!!

Daarom raad ik dit boek aan. Je kan aan de slag en gericht werken. Je kan informatie opzoeken en het bij de notities achter het hoofdstuk erbij schrijven of zelf schrijven achter in het boek. Het is een mooie aanvulling op je leven en zal je helpen naar meer rust en regelmaat en zorgt voor minder stress!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *