Kluizenaar ~ Terrence Lauerhohn

Wat doe je als je een dorp helemaal voor jezelf alleen hebt en niet weg wilt ondanks alle biedingen ? Wat heb je te verbergen?

Hoe sterk is het geweten? Twee mensen in een verder verlaten dorp. Hij verbergt een beest in hem, zij hoort stemmen die haar bevelen. Allebei verafschuwen ze geweld. Allebei zijn ze echter bereid grenzen te overschrijden om zichzelf te kunnen zijn en te blijven. Hun paden kruisen elkaar op het tijdstip dat hij zijn innerlijke beest niet langer beteugelt. Een hevige, soms hallucinante jacht op elkaar is het gevolg.

Voor het lezen

Een man in een verlaten dorp, die zal vast een geheim hebben. Je gaat niet alleen in je huis blijven zitten terwijl er zo veel geboden word om opnieuw te beginnen. Wat is het verhaal ?

Tijdens het lezen

Ik vind het verhaal soms wat stroef weg lezen. Mijn nieuwsgierigheid is wel gewerkt door de man. Hij is daar helemaal alleen en zij gaat uitzoeken wat hij verbergt. Het stemmetje in mijn achterhoofd zegt dat ik het niet wil weten, maar de nieuwsgierigheid wint het. Wat heeft hij te verbergen en kan zij veilig zijn verhaal ontfutselen zonder gevaar te lopen voor deze man?

Conclusie

Ik vind er mooie stukken tussen zitten, maar het verhaal leest soms wat stroef weg voor mij idee. De horror stukken zijn zo beeldend geschreven dat je het voor je ziet! Daarom geef ik het boek 3 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *