Sprookje (1) ~ de mooiste van het land ~ Tamara Haagmans

Ik heb lang gewacht om de serie te lezen, maar nu het zonnetje schijnt en ik wel eens onderweg bent lijkt di mij een mooie serie om nu te lezen.

Wanneer Noa haar nieuwe collega Ralf tijdelijk in huis neemt, lopen de spanningen al snel hoog op… De mooiste van het land is een kort verhaal van Tamara Haagmans – auteur van De mooiste dag van je leven en Plankenkoorts – en het eerste deel in de Sprookjes bestaan-serie. Noa werkt als prinses in Lang en Gelukkig Land, een baan die als een droom voor haar in vervulling gaat. Bovendien woont ze ook in een van de appartementen op het park, op nog geen vijf minuten van haar werk! Wanneer ze op een dag thuiskomt en haar nieuwe (en heel knappe) collega Ralf tegen het lijf loopt, voelt ze zich direct tot hem aangetrokken. Wanneer Noa hem tijdelijk onderdak aanbiedt, vraagt ze zich al snel af of het wel zo’n goed idee is om samen te gaan wonen met iemand die ze zo aantrekkelijk vindt…

Mening

Vol spanning begon ik aan het eerste deel. Het is natuurlijk een intro van het park en de karakters. Het leest makkelijk weg, met de nodige drama tussendoor en veel herkenbare karakters. Ik heb stukjes moeten lachen en voelde met de karakters mee. Toch pakte het verhaal mij niet helemaal en dat vind ik jammer. Het is natuurlijk een kort verhaal, maar toch er miste iets. Ik hoop dat deel 2 leuker is , maar ga zeker verder met de volgende delen! 3 sterren omdat het zo lekker weg leest voor tussendoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *