Sprookje (2) als een lopend vuurtje ~ Tamara Haagmans

Wat gaat deel 2 brengen! Ik ben benieuwd welk sprookje we nu beleven

Wanneer Nandi wordt lastiggevallen door haar ex Brian, kan ze wel wat bescherming van een knappe prins gebruiken… Als een lopend vuurtje is een kort verhaal van Tamara Haagmans – auteur van De mooiste dag van je leven en Met een beetje geluk – en het tweede deel in de Sprookjes bestaan-serie. Wanneer Nandi’s grote droom uitkomt – ze wordt aangenomen als prinses in Lang en Gelukkig Land – stelt haar vriend Brian haar een ultimatum: de baan of hun toch al niet meer zo geweldige relatie. Nandi aarzelt geen moment en kiest voor de baan. Maar Brian blijkt dat niet zo leuk te vinden en hij brengt Nandi steeds vaker ongewenste bezoekjes op haar nieuwe werk. Gelukkig is daar Nandi’s knappe collega Maikel, die Nandi wel helpt haar ex van zich af te slaan. Zou hij dan wel een geschikte prins voor haar zijn?

Mening

Een heerlijk verhaal over Belle. Ze heeft het moeilijk en bij nood is er altijd een redder, maar blijft het ook daarbij? Krijgt Belle haar beest of blijft het echte Beest haar lastig vallen!

Ik heb genoten van dit leuke , spontane en grappige sprookje. Ik ben verbaasd geweest, heb gelachen en de spanning gevoeld op verschillende manieren. 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *