Love on the brain ~ Ali Hazelwood

Na het succes van de liefdes hypothese ben ik enorm benieuwd naar dit boek

  • Nederlands
  • Paperback ~ ebook
  • April 2023
  • The house of books
  • EAN : 9789044365726
  • Roman

In de door mannen gedomineerde wereld van neurowetenschappen is het levensmotto van Bee Königswasser duidelijk: wat zou Marie Curie doen? Als NASA haar de leiding zou geven over een droomproject zou Marie zonder aarzeling accepteren. Duh. Maar de koningin van de moderne natuurkunde hoefde nooit samen te werken met Levi Ward. Zijn gevoelens voor Bee zijn duidelijk: aartsvijanden werken het best elk in hun eigen Galaxy, far, far away. Nu ontbreekt haar apparatuur, negeert het personeel haar en is haar droomproject naar de maan. Het enige wat nog telt is: wat gaat Bee Königswasser doen?

Voor het lezen

Ja de liefdes hypothese ben ik enorm benieuwd naar dit boek. Ik heb enorm genoten van de sfeer uit dat boek en hoop dat in dit boek ook weer terug te vinden .

Tijdens het lezen

Ik moet mij door de eerste 120 bladzijdes heen worstelen. Het verhaal is heel diepgaand wat betreft de hersenen kwa benamingen en daar heb ik wat moeite mee. De intro is heel lang en ik stond zelf op het punt om er mee te stoppen, maar het verhaal werd daarna alleen maar beter!!

Conclusie

Het is een verhaal met een lange opbouw, maar als je er eenmaal door heen bent ga je van Bee & Levi houden. Je ziet de onderlinge strijd, maar waar je strijd om draait zie je later. Ze hebben allebei een rugzak waardoor je meer moeite hebt met bepaalde situaties wat logisch is. Ik herken mij enorm in Bee , ze zit erg in de overlevingsmodus vanaf haar jeugd door trauma. Ik geef dit boek ondanks de trage intro toch 4 sterren vanwege de plottwist aan het einde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *