Unlikable ~ Lotte van den noort

Ik hou van de boeken van Lotte dus ben benieuwd naar dit boek! Hou wel dan de detective vibes

  • Nederlands
  • Hardcover ~ ebook
  • November 2022
  • Uitgeverij Hamley Books
  • EAN : 9789464208955
  • Young adult

Een spannende, historische YA die zich afspeelt in Victoriaans Londen dat geteisterd wordt door een nieuwe Jack the ripper. Eleonora, een jong meisje,net verhuisd,staat oog in oog met deze moordenaar.

Victoriaans Londen, 1889 Jack the Ripper was pas het begin. Londen wordt momenteel geteisterd door een nieuwe, nog gruwelijkere ripper. Junior R laat lijken achter alsof het broodkruimels zijn en lijkt geen duidelijk motief te hebben voor zijn kwaadaardige bedoelingen. Eleonora Prime verhuist tijdelijk van haar geliefde Canterbury naar Kennington, zodat haar vader de renovaties aan het huis ongestoord door kan laten gaan. Fijn vindt Eleonora dat echter niet, want nu woont ze onder één dak met de man die haar leven vanaf hun eerste ontmoeting al zuur probeert te maken: de onweerstaanbare architect, Felix Clifton. Felix wil niets van Eleonora weten en dat laat hij ook duidelijk merken, maar als je samen in een huis woont, dan is elkaar vermijden bijna onmogelijk. Ondertussen gaan de moorden in Londen van kwaad naar erger. Het wordt sterk afgeraden om vrouwen en kinderen nog langer de straat op te laten gaan. Wanneer Eleonora onbewust oog in oog met Junior R komt te staan, beseft ze nog niet dat vanaf dat punt de bloeddorstige moordenaar alleen nog maar oog voor haar zal hebben.Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. Ik zie een foto van het oude London, zie een jonge vrouw en ben haar gewend om haar goede spanning en vleugje Romance dus ik ben benieuwd

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Je word meegenomen in de wereld van een dame met aanzien. Ze groeit op tussen de mannen en gedraagt zich voorbeeldig, maar is dit hoe ze een partner gaat vinden en geluk ? Een goede vrouw word. Het avontuur begint als ze tijdelijk verhuizen voor onderhoud.

Conclusie

Ik heb heerlijk genoten van dit verhaal. Ik zie een jonge vrouw opgroeien en zichzelf vinden. Ze volgt erg de regels die door hun vader zijn opgelegd en ze beleeft een hele hoop spanning!
Ik heb bij het midden en vooral aan het einde flink wat meters gemaakt in korte tijd! Kon wel door blijven lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *