De bloesemboom vol dromen ~ Holly Martin

De cover sprak mij zo aan dat ik in het boek begon. Het is een vrolijke cover die zomer uitstraalde en zo kwam het door mijn selectie heen.

  • Nederlands
  • Paperback of ebook
  • 31 mei 2023
  • Uitgeverij Z&K
  • EAN : 9789020551693
  • Roman

‘De bloesemboom vol dromen’ is het eerste deel in een nieuwe serie die je meeneemt naar het prachtige Wishing Wood! Twee maanden geleden beleefde Indigo een wilde nacht met een woest aantrekkelijke man. Nu staat ze bij hem op de stoep om te vertellen dat ze zwanger is. Er is echter één probleem: hij herinnert zich niet wie ze is. Teleurgesteld door het besef dat die nacht samen zo weinig indruk op hem heeft gemaakt, besluit Indigo haar zwangerschap verborgen te houden. Maar naarmate hun band sterker wordt en ook haar buik groeit, wordt het steeds lastiger om haar geheim te bewaren…

Voor het lezen

De cover trekt mij enorm aan. Het is vrolijk, zomers en kleurrijk. De bomen en huisjes trekken mij aan, al zie ik die tijdens het maken van de post echt goed voor het eerst. Ik las de titel, zag de mooie cover snel en begon gelijk met lezen. Ik lees tegenwoordig geen achterkanten van boeken meer tenzij ik niet gelijk over gehaald word door het boek of het koop voor in de kast.

Tijdens het lezen

Ik zat gelijk al goed in het verhaal. Het leest lekker weg en is lekker dramatisch. Het zit vol spice ( letterlijk! ). Ik kan genieten van die verbondenheid en chemie tussen personen. Ik heb dat zelf ook in mijn relatie, ik date mijn beste vriend.

Het eerste helft van de boek heb ik in een dag al weg gelezen. Toen moest er gewerkt worden , maar in mijn pauzes, op de bank en in bed ging ik verder lezen. Ik moet meer weten!

Conclusie

Het is een prachtig verhaal die beeldend geschreven is. Je kan de emoties, scènes en verbinding voelen. Het is zelf ook een droom van mij, een huis in de natuur vlak bij het strand. Het liefst een b&b of parkje ( niet te grootschalig!) en genieten van de rust.

Ik voelde mij helemaal in het verhaal gezogen en daarom geef ik het boek 5 sterren. Een heerlijk boek om te lezen in de vakantie of lekker tussendoor zoals ik nu gedaan heb ! De sprookjesachtige setting maakt het nog mooier en magischer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *