Happyland ~ Chinouk Thijssen

Chinouk haar boeken vallen altijd in de smaak dus ben enorm benieuwd naar happyland. Deze keer in een pretpark setting, ik hou ervan!

  • Nederlands
  • Hardcover
  • April 2023
  • Uitgeverij Kluitman
  • EAN : 9789020668322
  • Kinderboek 7+

In het saaie dorpje Zevenstroom wordt een nieuw pretpark geopend: Happyland. Iedereen is dolblij, maar Bodi en zijn vrienden Jeffrey, Maja en Ayden hebben al snel door dat er iets raars aan de hand is. Het clownsbeeld van het spookhuis lijkt tegen hen te praten en er gebeuren allerlei onverklaarbare dingen. Steeds meer jongeren die het pretpark bezoeken, verdwijnen spoorloos. De populairste attractie, de wildwaterbaan, lijkt daar iets mee te maken te hebben. Bodi en zijn vrienden weten dat ze dit mysterie zelf moeten oplossen, want wie zou hen geloven als ze de waarheid over de legende van Zevenstroom zouden vertellen? is een griezelig en mysterieus verhaal voor lezers vanaf 9 jaar, door de populaire auteur Chinouk Thijssen.

Mening

Het verhaal leest lekker weg. Je zit goed in het verhaal en wilt meer lezen. Je ziet het stukje geschiedenis van de stad en ziet meer van het verhaal van de kinderen. Ik ben benieuwd wat het verhaal nog meer gaat brengen

Het is een prachtig verhaal dat lekker weg leest. Je ziet de opbouw van het park, hun onderzoek naar de geschiedenis van de stad en de band tussen de jongeren heel goed. Ik heb oprecht genoten van dit verhaal door de lekkere schrijfstijl die ik gewend ben van Chinouk en geef het daarom ook 5 sterren. Dit zijn boeken waar jonge kinderen van lezen gaan houden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *