De schuld ~ Rosemary Hart

De flaptekst sprak mij zo aan dat ik maar gelijk ben begonnen.

De kunstzinnige studente Roos komt zwaar in de problemen wanneer ze per ongeluk duizenden euro’s aan peperdure lingerie vernietigt. Tot haar schrik hebben de eigenaars van de erotische winkel wel een heel oneerbaar voorstel om haar voor ontslag te behoeden en om haar schuld terug te betalen… Kan Roos weerstand bieden aan het spelletje dat ze met haar spelen, of zal ze niet alleen haar lichaam, maar ook haar hart prijs moeten geven?

Voor het lezen

De cover spreekt mij erg aan. Ik ben zeker in de mood voor een new Adult en ben benieuwd of Rosemary mij in de ban kan nemen.

Tijdens het lezen

Het verhaal bouwt lekker op. Het is leuk om te zien hoe een meisje een dame word. Een grote verandering kan veel in je los maken. Niet alleen de zaak krijgt een metamorfose, maar zijn ook. Ze gaat er in mee hoewel het soms spannend is .

Conclusie

Het verhaal heeft een leuke twist. Er zit spanning in, liefde, begeerte en verlangen. Het laat je hun emoties voelen, zowel de goede als slechte spanning. Het verhaal heeft mij in zijn greep gehad, want ik heb zelden zo snel een boek uit. Dit boek was in 2 dagen uit en dat is toch zeker wel een van mijn records. Ik kan niks anders zeggen dan dat dit boek schuldig is aan verslavend geschreven verhaal! 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *