Niet nog eens, Laura

Tijd om door te gaan met haar volgende boek

Laura neemt ons mee naar de echte wereld achter de perfecte Instagramfoto’s, waar de summerbody niet altijd on point is, de eyeliner meestal niet on fleek, en de kerstboom blijft staan tot half februari.Niet nog eens Laura bevat hilarische cartoons vol alledaagse, ongegeneerde en vooral herkenbare situaties. Van passief-agressieve emoji’s en creatief diëten tot doldwaze verliefdheid en mislukte yogaposes. Laura toont ons dat het helemaal oké is om niet perfect te zijn, zolang je maar lol hebt.

Mening

Heerlijke verhalen over het alledaagse leven en grappige en herkenbare situaties. Ik geef het 3 sterren voor de herkenbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *