Nick en Charlie ~ Alice Oseman

Het gele boekje van Nick en Charlie gaat over hun relatie die ondertussen al 2 jaar duurt. Ik ben benieuwd hoe het hun vergaat

  • Paperback
  • April 2023
  • 144 bladzijde
  • Uitgeverij van goor
  • EAN : 9789000384426
  • Jeugd roman lgbtq+

Nick en Charlie gaan long distance…
Nick en Charlie zijn al twee jaar samen, en voor velen zijn zij het toonbeeld van hoe een relatie moet zijn: de twee jongens passen perfect bij elkaar en ze zijn elkaars steun en toeverlaat. Maar Nick begint na de zomer met zijn studie aan de universiteit en Charlie is doodsbang dat een langeafstandsrelatie gedoemd is om te mislukken. Ineens slaat de twijfel toe: is hun liefde sterk genoeg om long distance te overleven?

Voor het lezen

Ik hou van de novels van Nick en Charlie. Ik heb ze met plezier gelezen en er van genoten. Ik ben benieuwd hoe het nu met ze gaat.

Mening

Toen ik begon met lezen was ik bang dat het super saai zou worden, maar het verhaal heeft mij verrast. Nick gaat studeren en dat houd in dat Charlie nog een jaar moet. Dat verloopt niet soepel, want een relatie op afstand , hoe werkt dat ? Het verhaal ontvouwt zich door de emoties van de heren en is realistisch. 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *