Bloesems in de herfst ~ Aimee de Jongh & Zidrou

Het klinkt als een mooi verhaal over 2 mensen die richting hun pensioen de liefde zoeken en vinden .

  • Hardcover
  • Mei 2020
  • Ballon Media N.V.
  • EAN : 9789462107298
  • Graphic novel over het leven

Hij heet Ulysses. Hij is al jaren weduwnaar en als hij op zijn 59ste zijn job als verhuizer verliest, duikelt hij in grote eenzaamheid. De banden met zijn kinderen aanhalen? Geen optie: zijn dochter verongelukte op haar zestiende en zijn zoon wordt helemaal opgeslorpt door zijn werk. Zij is mevrouw Solenza. Mediterranea is haar voornaam en ze heeft 62 jaar op de teller. Ze was een vroeger een gevierd fotomodel en haalde ooit nog de cover van Lui. Ze is nooit getrouwd en runt nu de kaashandel van haar moeder die net gestorven is na een aanslepende ziekte. Hun dagen tikken troosteloos weg en de rompslomp kan hun isolement niet langer verbergen. Tot zich een mirakel voordoet: er ontstaat een heus liefdesverhaal tussen hen beiden. Dat het zo laat komt, maakt het er alleen maar mooier op. De toekomst lacht hen toe…

Mening

Een prachtig verhaal over een man die met pensioen moet omdat er bezuinigd word op de zaak. Hij is al jaren weduwe en komt een mooie dame tegen. Ze leren elkaar kennen en smelten (letterlijk) samen.

Het is een verrassend mooi beeldend verhaal over liefde, hoop en dat de weg voor je klaarlicht, alleen het moment bepaal jij niet maar het universum. Ik geef dit mooie boek 5 sterren gezien het mij heeft ontroerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *