Een hart van steen ~ Katee Robert

Na de eerste 2 delen wil ik graag verder. Helaas is er nog niet verder vertaald en ligt het nog niet in de planning, dus hou ik mezelf warm met dit korte verhaal van Medusa die ik voor mezelf bewaard heb.

  • Ebook
  • December 2022
  • Uitgeverij love books
  • EAN : 9789021477534
  • Roman

Medusa speelt de hoofdrol in de nachtmerries van vele bewoners van Olympus. Ze is spijkerhard, en de probleemoplosser van Athene. Iemand moet onder druk gezet worden, of zelfs permanent verdwijnen? Medusa lost het op.

Tot ze de opdracht krijgt om Calypso, de minnares van de rijke politicus Odysseus, te vermoorden. Voor zover Medusa weet, heeft Calypso niets gedaan om dit te verdienen. Haar tegenstrijdige gevoelens worden alleen maar erger als ze Calypso voor het eerst ziet. Calypso is beeldschoon, fascinerend, charmant en sluw. Ze zal alles in het werk zetten om te overleven, inclusief het verleiden van haar potentiële moordenaar.

Wat begint als manipulatie om aan haar lot te ontsnappen, verandert al snel in oprechte interesse. Medusa blijkt in het echt heel anders te zijn dan Calypso had verwacht. Maar is het wel verstandig om verliefd te worden op je huurmoordenaar?

Mening

Ik was echt verrast doen het boek over ging in een lesbische romance. Dat gebeurt niet vaak en ik werd dus aangenaam verrast. Ik vind Medusa altijd een gaaf karakter en snap Calypso zeker. Ze is in het nauw, maar toch voelt het niet 100% zo. Er is een aantrekkingskracht, maar kan dat Medusa van haar pad af halen om de missie die ze van Athene heeft gehaald te laten falen?

Het verhaal is spannend, erotisch en vol macht. Er word een spel gespeeld en daar hou ik van. Ik ben fan van Katee haar schrijfstijl dus zeker 5 sterren van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *