Hamley en de magische bibliotheek ~ Sandra J Paul

Ik heb zin om te zien wat Hamley gaat ontdekken in de bibliotheek.

  • Hardcover
  • Nederlands
  • November 2022
  • EAN : 9789464661385
  • Zelf lezen of voorlezen vanaf 7+
  • Jeugd

Hamley wordt door haar baasje Betty meegenomen naar de plaatselijke bibliotheek. Daar maakt ze kennis met Odin, de zwarte bibliotheekkat. Net als Hamley kan Odin ook begrijpen wat mensen zeggen. Odin vertelt haar dat alle magische zwarte katten bij volle maan samenkomen in de bibliotheek.

De volgende nacht gaat Hamley samen met haar moeder op pad, en ontdekt ze in de magische bibliotheek het goed verborgen geheim van alle zwarte katten.

Mening

Een heerlijk verhaal over kleine Hamley die mee mag naar de bibliotheek. Ze mag door kinderen geaaid worden en komt achter een groot geheim. Ze is nu al wat ouder en mag het weten! Kleine Hamley wilt het liefst nog meer op avontuur gaan, maar ze moet luisteren naar de mensen baasjes, anders mag ze straks niet meer mee. Ik geef dit heerlijke verhaal 5 sterren. Het geeft kinderen extra motivatie om naar de bibliotheek te gaan en dat gecombineerd met de liefde voor katjes en het zegt dat zwarte katjes niet eng zijn .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *