Een feestelijk foutje ~ Vi Keeland & Penelope Ward

Met dit natte weer ben ik weer toe aan wat feestelijks

  • Nederlands
  • Ebook only
  • Love books
  • EAN : 9789021464480
  • Kerst roman

Als Piper door een onschuldig misverstand denkt dat de knappe man die voor haar gebouw zit dakloos is, reageert hij als door een wesp gestoken. Piper valt flink tegen hem uit, en zegt dat hij niet zo lomp moet doen.

Wat een onbeschofte vent. Gelukkig hoeft ze hem nooit meer te zien. Tenminste, dat denkt ze…

Mening

Het is een verhaal die je ontroerd , grappig is en een beetje klunzig. Je ziet de band groeien en je ziet hoe ze elkaar langzaam meer gaan tolereren doordat ze samen een gemeenschappelijke vriend hebben. Het verhaal is fijn geschreven waardoor je wilt blijven lezen. Ik miste wel een verrassingselement en daarom geef ik het 4 sterren. Ik was steeds benieuwd wat er zou gebeuren dus daarom gekozen voor 4 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *