Ijsbreker ~ Hannah Grace

Ik zag het boek ijsbreker veel voorbij komen en heb gehoord dat het een new adult is dus wil hem zeker gaan lezen.

  • Nederlands
  • Paperback/ebook
  • Augustus 2023
  • 464 bladzijdes
  • Uitgeverij Love books
  • EAN : 9789021483122
  • New Adult

Tot de knappe ijshockeyer haar plannen volledig in de war gooit.

Anastasia Allen heeft één doel in haar leven: een plek veroveren in het Amerikaanse kunstschaatsteam. Ze werkt keihard om de beste te zijn van het universiteitsteam van Maple Hills. Stassie wil winnen, en heeft daar alles voor over.

Nathan Hawkins is als aanvoerder van het ijshockeyteam de Maple Hills Titans gewend de verantwoordelijkheid voor zijn hele team te dragen. Wanneer door een klein misverstand de kunstschaatsers en ijshockeyers de rest van het semester de ijsbaan moeten delen, is Nathan vastbesloten dat zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan met de bloedfanatieke Stassie, die haar frustratie over het delen van de ijsbaan duidelijk laat merken.

Maar dan is er ineens een probleem dat Stassie niet zelf kan oplossen. Nathan lijkt de enige die haar kan helpen. De spanning tussen de twee stijgt van alle kanten. Maar Stassie maakt zich geen zorgen. Want verliefd worden op een ijshockeyer… Dat zou haar nóóit overkomen. Of toch wel?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar dit verhaal. Het lijkt te gaan over een schaatsster en een ijshockey speler. Ik ben niet bekend in deze wereld, mede omdat het koud is :p

Tijdens het lezen

Ik moest even inkomen in het verhaal. Ik dacht, waar gaat dit heen. Ik ben op aanraden van anderen verder gaan lezen en daar ben ik blij mee. Het verhaal heeft hele lekkere ️ spicy momenten, er zit drama in en ontwikkeling in de karakters. Zeker op hun leeftijd, op de unie willen ze nog niet binden aan een relatie. Er is niet eens tijd voor. Je bent zo bezig met al je doelen bereiken en wilt gefocust blijven.

Conclusie

Het verhaal leest na een intro vloeiend weg. Je word van scène naar scène gebracht en leest de bladzijdes zo weg. Je wilt blijven lezen en meer te weten komen over hun. Hun vriendengroep is ook tof, met een rotte appel ertussen. Helaas is de rotte appel onderdeel van haar carrière.

Je ziet haar groeien onder het zelfvertrouwen van Nate. Hij helpt haar om in zichzelf te geloven , omdat ze niet alleen een sterke en toffe vrouw is maar ook nog eens ambitieus. Het is leuk om te lezen hoe ze met elkaar omgaan, dat er drama in zit waar nodig is en de scènes niet enorm lang duren als er iets gebeurt. Soms heb ik met boeken dat ik denk, kom tot je punt en move on en bij dit boek heb ik dat zeker niet!

Ik vind het echt een must read als je van spicy boeken houd, houd van boeken waarbij veel gebeurt en ontwikkeling centraal staat . 5 dikke sterren van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *