Phobos ~ graphic novel 1 ~ Victor dixen

Ik ben benieuwd naar het verhaal van Phobos en een graphic novel is een mooie manier om het verhaal te lezen

Eendagsvlieg’ is het eerste stripboek in de ‘Phobos’-reeks. Zes meisjes en zes jongens worden naar een ruimtestation gestuurd, waar ze onderdeel worden van een speeddatingshow. Ze krijgen per week zes minuten om elkaar te verleiden, en zo de eerste menselijke kolonie op Mars te stichten. Maar voor Léonor wordt deze droom al gauw een nachtmerrie, en is ontsnappen onmogelijk. Ballonstrip met kleurrijke illustraties en realistische achtergronden. Voor jongvolwassen sci-fi fans.

Graphic noval

Het verhaal is een mooi experiment om mensen een tweede kans te geven. Ze hebben allemaal slechte situaties meegemaakt op aarde en willen nu beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Het verhaal word vanuit de aarde en in de koepels vertelt waardoor je geboeid zit te kijken en luisteren naar de mooie illustraties. Ik heb nu al zin om door te gaan naar deel 2! Ik geef het boek 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *