Vlucht 703 ~ Chinouk Thijssen

Voor ik op vakantie ging wou ik nog even een dun boekje lezen. Vlucht 703 vond ik dus wel passend zo voor de vliegreis

  • Nederlands
  • Hardcover/ ebook
  • Uitgeverij kluitman
  • EAN :9789020609745
  • Young adult spanning

Iris en Timon gaan met de klas naar een escape room in een vliegtuig: een Escape Flight. Doel van het spel: vind de bom en ontmantel hem binnen twee uur. De groep van Iris en Timon checkt in op Vlucht 703. Iedereen neemt plaats op zijn stoel en maakt zijn riemen vast, klaar om het spel te beginnen. Maar dan stijgt hun vliegtuig ineens op. En de bom die ze moeten ontmantelen, blijkt echt te zijn. Lukt het hun om samen te werken, de bom te vinden en te voorkomen dat ze neerstorten?

Voor het lezen

Op het moment dat ik dit boek oppak stap ik bijna het vliegtuig. Dit is een escaperoom en dat staat nog op mijn wishlist om ooit te doen! Lijkt mij zo leuk om te doen.

Mening

Het verhaal leest lekker weg. Je leest vanuit 2 karakters en krijgt in het begin een glimp van het verhaal. Terwijl je de puzzel aan het oplossen bent wat er gebeurt is, ben je ook aan het puzzelen in de escape room. Je ziet dat ze samen moeten werken, maar de sfeer is niet altijd optimaal.  Je ziet verwijten, schuldgevoel en ongemak voorbij komen.

Het einde is mooi geplot al zag ik het al een beetje aankomen. Ik heb genoten van het verhaal! Daarom geef ik het 4 sterren

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *