Het pumpkin Spice cafe ~ Laurie Gilmore

De herfst maakt zijn intrede,  dus dit boek leek mij wel passend!

  • Nederlands
  • Paperback – ebook
  • September 2024
  • Harper Collins
  • EAN : 9789402772883
  • Roman

Wanneer Jeanie het geliefde Pumpkin Spice Café in Dream Harbor van haar tante kan overnemen, grijpt ze deze kans met beide handen aan. Het is tijd om een nieuwe start te maken, weg van haar saaie kantoorbaan in Boston.

Jeanies komst naar het stadje blijft niet onopgemerkt. Logan, een knappe lokale boer, probeert de irritant vrolijke nieuwe eigenaresse van het café zoveel mogelijk te ontlopen, al helemaal als hij merkt dat hij zich steeds meer tot haar aangetrokken voelt. Zijn hart werd eerder wel erg publiekelijk gebroken, dus verliefd worden staat zeker niet op de planning.

Kan Jeanie met haar vrolijkheid het hart van de grumpy Logan winnen, of heeft ze de enige persoon gevonden die niet voor haar charme valt?

Voor het lezen

Door alle filmpjes en vlogs ben ik toch overstag gegaan om mee te doen met de trend. Zag de herfstkleuren buiten ook weer komen, dus dit is gelijk het goede moment voor het verhaal.

Tijdens het lezen

Jeanie erft het café van haar tante op het juiste moment. Ze heeft een wake up moment gehad en wilt een nieuwe start. Haar tante gaat genieten van haar pensioen en zij neemt het café over. Zo simpel kan het zijn toch?

Not! Het is harder dan je denkt. Ze moet de stad, de mensen en het werk leren kennen. Ze krijgt wat moeizame hobbels in haar weg, maar gaat het haar toch lukken?

Je leest in het pumpkin Spice café!

Conclusie

Het verhaal leest lekker weg. Op mijn vrije momenten en voor het slapengaan keek ik er zeker naar uit om verder te gaan. Ik bleef een beetje in haken na het festival, maar toen ik eenmaal die paar hoofdstukken verder was zat ik er weer in. Het was een leuk, luchtig en soms spannend verhaal. Ik moest wel lachen om het feit dat ze boer zei gezien het echt een dorp was. 4 sterren!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *