Nooit gedacht ~ Latoya Morris

Beschrijving

Aarde, tweeëntwintigste eeuw. Ruimtereizen en handel drijven met andere planeten behoren tot het alledaagse leven. Ingenieur en pilote Eavan is een afstammelinge van een meisje genaamd Wendy, dat meer dan drie eeuwen geleden door een vliegende jongen met een panfluit mee is genomen naar een prachtig eiland, waar je nooit volwassenen wordt.
Eavan is er heilig van overtuigd dat haar voorouder het hele verhaal, dat ze in een dagboek heeft opgeschreven, niet uit haar duim heeft gezogen. Samen met haar vriend Chris gaat ze op zoek naar de planeet waarvan zij vermoedt dat Wendy daar ooit terecht is gekomen met de vreemde jongen. Maar ze is niet voorbereid op wat ze daar werkelijk aantreft.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. Haar vorige verhaal las enorm lekker weg en de cover schittert mij tegemoet!

Conclusie

Ik heb enorm genoten van dit heerlijke fantasy boek. Het verhaal leest enorm lekker weg waardoor je door het verhaal heen vliegt. Ik geniet enorm van de ontwikkelingen van de personages . Van mij had het verhaal nog veel langer mogen duren . Het verhaal zorgt voor een goede stemming en zorgt dat je vrolijk je dagen afsluit. Er is veel fantasy gebruikt en het verhaal is niet heel voorspelbaar wat enorm fijn is. Ik kan niks anders zeggen dan dat het een verhaal is om heerlijk te lezen in deze donkere tijden. Een mooi cadeau voor elke gelegenheid

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *