Exit USA ~ Suzanne Peters

exit-usa-suzanne-peters-boek-cover-9789086602940

Specificaties

  • Nederlands
  • 187 bladzijdes
  • Ellessy Relax
  • Roman

Beschrijving

Als Lana op een avond thuiskomt, betrapt ze haar vriend Pascal met een andere vrouw. Ze toont geen genade en maakt het direct uit met hem. Wat volgt is een onzekere periode vol eenzaamheid. Hoe kan ze haar leven weer opbouwen? Waar moet ze wonen? Hoe moet ze haar familie uitleggen dat ze Pascal écht niet kan vergeven? Om tot rust te komen boekt ze een groepsreis naar de Verenigde Staten. Een land dat ze altijd al eens wilde bezoeken. Drie weken lang rondreizen met mensen die niks van haar relatiebreuk weten. Daar heeft ze mooi de tijd om te bedenken wat ze met haar leven wil.
Dan blijkt dat Pascal dezelfde reis heeft geboekt en hij is niet van plan Lana opnieuw te laten gaan…

Voor het lezen

Ik ben ten eerste vereerd dat ik door Suzanne ben verkozen tot een van de proeflezers en mee mag doen met de Blogtour!

Ik heb de samenvatting gelezen en het verhaal spreekt me erg aan! Ik ben benieuwd ik welke ongemakkelijke situaties ze terecht komt en of ze zich nog een beetje kan ordenen. Ik zou het zelf niet kunnen, ik haat me ex dan gelijk zeker nadat hij vreemd is gegaan en ik het moet ontdekken door de kamer in te wandelen terwijl ik net al over me nek ben gegaan.

Snapchat-6316607993787665532

Tijdens het lezen

Het is een boek dat lekker vlot leest. Je gaat door het verhaal heen alsof het een kinderboek is. Het is heel makkelijk geschreven en soms zie ik het echt voor me alsof het een film is! De scenes zijn redelijk breed geschreven, al zou ik soms wat meer details willen zoals over de campings waar ze zitten. De omgeving word goed omschreven, al lijkt het verhaal best kort als je kijkt na wat ze die 3 weken allemaal doet! Ze bezoeken vele trekkers van Amerika.

hgfutf

Conclusie

Het is een mooi boek dat je gelezen wil hebben! Je geniet van de momenten die Lana heeft en hoeveel ze zich soms strest aan haar ex. Ik zou zelf niet met hem op vakantie kunnen gaan of hem überhaupt aankijken als hij mij dat aandeed nadat we 5 jaar samen waren!  Ik ga er uit dat ik je kan vertrouwen en niet verveel en een andere vrouw nodig heb om het spannend te maken….

Het is een verhaal die iedereen wel herkent, zonder de vakantie misschien. Stalkerige types hebt je altijd en als iemand op je is vreemd gegaan is nooit fijn! Ik voelde erg met Lana mee en voelde soms ook met Pascal mee maar uiteindelijk was het niet nodig! ☆☆☆☆ 1/2 ster!

Een verhaal die je gelezen moet hebben! Een beeld van een scheiding en de reden waarom je afleiding en afstand nodig hebt, maar soms is het beter van niet zoals in dit verhaal. Je ziet dan echt wie hij/zij is! 

Dankje Suzanne Peters voor deze kans om dit boek te lezen tijdens de blogtour en vooral van het schrijven van dit verhaal! Mijn eerste boek van je, maar zeker niet de laatste! Heel mooi hoe Amerika beschreven is!

FB_IMG_1452702252732

 

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Exit USA ~ Suzanne Peters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *