Handige boekenkast app!

Hallo!

Vandaag was ik de rest van mijn boeken aan het bekijken aangezien ik weer eens nieuwe heb gekocht en heb ze ingescand via een gave en makkelijke app!

Book catalogue (gratis in de play store)

image

De app telt hoeveel boeken je hebt en plaatst alles op de gewenste volgorde, die van mij staan op auteur en serie.

image

Je ziet bovenin het aantal boeken staan die je ingescand hebt en mijn volgorde van de lijst is dan de achternaam en dan de voornaam van de auteur.

image

Je hebt in het hoofdmenu 6 dingen staan, maar nummer 1 en 2 zijn het belangrijkst. 1 is je boekenkast zodat je nooit meer dubbele boeken koopt! Nummer 2 is je boeken toevoegen en vaak gebruik ik het scannen van de streepjescode. Het is makkelijk en snel en vaak hoef je alleen op okay te drukken! Soms heb je vooral met oudere boeken dat je het niet kan inscannen en dan gebruik ik handmatig toevoegen alleen heb je dan geen foto van de cover.

Beoordeling app

De app is heel goed en makkelijk te gebruiken. Je hoeft nooit meer een eindeloze lijst te maken van welke boeken je hebt! Je hebt de handige app lekker bij je als je hem op je smartphone installeert en je hebt geen internet nodig om je boekenkast te bekijken, maar wel om je boeken in te scannen omdat ze via goodreads en andere sites zoeken.

Maak het nooit meer moeilijk voor jezelf en instaleer deze handige app die ook nog eens bijna geen mb’s gebruikt.

De app is handig met het uitkiezen van je boeken, je hoeft alleen maar te kijken welk boek je wilt en in de boekenkast kan je hem zo opzoeken!

Ik heb nooit problemen gehad met de app dus van mij scoort het een ☆☆☆☆ 1\2 dus als eindcijfer zeker een 9!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Handige boekenkast app!

  1. Een app is inderdaad veeeeeel handiger dan allemaal lijstjes op papier 🙂 Ik nam altijd een notitieblokje mee waarin ik alle series had opgeschreven die ik spaarde (van de losse boeken wist ik wel uit mijn hoofd welke ik wel/niet had).
    Ik heb al mijn boeken in Librarything ingevoerd en daar is ook een app van, dus dat is handig (voor iPhone is er al een officiele app, voor Android is die in de maak, maar er is al wel een onofficiele app waarin je gewoon al je boeken kunt zien, dus die gebruik ik!).

      1. Ja, altijd handig om meer opties te hebben om uit te kiezen 🙂 Dus wel goed dat je het beschrijft op je blog (ik vind het ook leuk om te lezen over wat voor apps er nog meer zijn, al ga ik niet al mijn boeken ook nog in een andere app invoeren omdat dat nogal veel werk is :P).
        Kun je met jouw app ook lijstjes exporteren naar bijvoorbeeld een tekstbestand of csv-document?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *