film recensie : Coyote Ugly

Coyote_ugly_poster

Specificaties

  • Engels
  • 103 minuten
  • muziek/ dansfilm

trailer

Beschrijving

Mega-Producer Jerry Bruckheimer komt ditmaal met COYOTE UGLY, een sexy komedie met een onverslaanbare cast waaronder Piper Perabo. Violet Sanford (Perabo) verhuist naar New York in de hoop daar songwriter te worden. Maar in plaats van haar droom te verwezenlijken, raakt ze blut en wanhopig. Door een speling van het lot vindt ze een baantje als serveerster in de populairste nachtclub van New York. Een avontuur begint voor het plattelandsmeisje dat haar droom najaagt in de grote stad!

proof-coyote-ugly-is-secretly-about-aristotelian--1-1922-1361821757-5_big

Mening

Een meisje met een droom die verhuisd om te kijken of haar ambities sterk genoeg zijn om te behalen! Ze belt nog regelmatig haar vader om kijken hoe het met hem en zijn dieet gaat. Dan komt ze op een avond een bar tegen en daar kan ze werken. Eerst moet ze natuurlijk gekeurd worden! Het loopt niet altijd soepel, maar het lukt.

De verborgen talent voor de medemens word onthuld als ze gaat proberen om de mannen af te leiden van de rellen die ze maken. Ze springt op de bar en overwint haar plankenkoorts! Maar zal ze verder gaan dan mee zingen met een Jukebox?

tumblr_m6zy1fSbwk1r423exo4_500

Het is een film vol spanning, verwachtingen en muziek. Het is mooi gedaan dat de rellen en gevechten in de bar ook getoond worden en dat ze een ijzersterk team zijn die op elkaar kan bouwen, maar niet alles loopt zonder gevolgen!

Het is grappig dat ze uitlegt hoe ze op de naam komt, want als je hoort wat het betekend moet je vast ook wel een beetje lachen! Het decor is mooi en realistisch. Het is een film voor zowel mannen als vrouwen en zeker leuk om een keer gekeken te hebben!

De locatie en overgang in de scenes zijn heel goed gemaakt en de film is een mooi geheel geworden dus dit is zeker ☆☆☆☆!

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “film recensie : Coyote Ugly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *