film recensie : Make it happen

1002004006734693

Specificities

  • Engels
  • 90 minuten
  • Muziek/ dans

trailer

Beschrijving

Lauryn droomt ervan te worden aangenomen op de Chicago School of Music & Dance. Ze vertrekt naar Chicago, maar de auditie verloopt niet volgens plan. Lauryn durft niet terug naar huis om haar broer te vertellen dat ze is afgewezen. Om geld te verdienen gaat Lauryn in Chicago bij Club Ruby’s werken. Wanneer daar op een avond een van de danseressen uitvalt, grijpt Lauryn haar kans. Ze beseft dat dansen nog steeds haar lust en haar leven is. Aangemoedigd door haar nieuwe vrienden zet Lauryn alles op alles om haar droom alsnog te verwezenlijken.

shot5_large

Mening

Een meisje, Lauryn doet auditie voor de dansschool, maar de jury is niet tevreden. Ze voelt zich rot en gaat opzoek naar iets waar ze al ervaring mee heeft. Ze stuit op Ruby’s  in Chicago. Ondanks dat ze alleen de boekhouding hoeft te doen heeft ze het erg naar haar zin. Ze geniet met volle teugen van de muziek en de dansen van de dames en helpt ze tussendoor zelfs!

Als ze iemand te kort komen is het haar kans om te schijnen, maar loopt dat wel goed af? Ze gaat de strijd aan en danst met volle teugen!

make_it_happen

De film zit vol met humor, plezier en muziek! Ze toont aan dat ze plezier heeft in wat ze doet. Het acteer werk is super mooi gedaan en heel realistisch. Het is een samenhangend geheel, iedereen heeft zo zijn trekjes en meningen en dat zie je goed terug!

Het decor is goed opgebouwd. Het komt goed tot zijn recht en zorgt voor goede effecten! Je ziet goed de overloop in scenes en hoe alles gemaakt word tijdens de show. Je raakt betrokken met de gebeurtenissen doordat je bijvoorbeeld de DJ kan zien! Dat is zeker een positief puntje! Voor de dans liefhebbers is dit zeker een aanrader!

Deze film krijgt van mij ☆☆☆☆, omdat de film leuk blijft nadat je hem al vaker gekeken hebt en dit een voorbeeld is dat verder gaan en doorzettingsvermogen lonen!

Flashdance_Keyart_Poster_L_thumb[1]

 

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “film recensie : Make it happen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *