Daddy’s Home – Film recensie

Nu in de bioscoop!

daddyhomeposter

Specificaties

  • Engels
  • 96 minuten
  • Comedy

trailer

Beschrijving

Een rustige goedaardige man wil de beste stiefvader zijn voor de twee kinderen van zijn vrouw. Maar dan arriveert de echte vader…

De echte vader, die het niet zo nauw neemt en aan alles maling heeft komt in beeld. Wat volgt is een strijd om de kinderen tussen de twee vaders.

2038173_74021_Still_9_s-high

Mening

Een film die gaat over de strijd tussen de biologische vader, stoer en rusteloos en de stiefvader die een watje is en heel soft, maar erg aardig! De kinderen hebben moeite met het accepteren met de nieuwe man van hun moeder, maar als de band net ontstaat duikt de biologische vader weer op.

2038173_74017_Still_10_s-high

De strijd barst los, ze willen beide bewijzen dat ze een goede vader zijn en dat ze er zijn voor de kinderen en aan de bloedmooie brunette bewijzen dat ze hun taak serieus nemen. Ze proberen de kinderen in te palmen en doen er alles voor wat er nodig is.

Het is een film humor, strijd en vooral domme acties. Er spelen vele mooie momenten, maar ook momenten die erg verdrietig zijn! Zullen ze weer het gezin worden dat ze aan het worden waren of word alles omgegooid?

2038173_74011_Still_6_s-high

Het einde is super leuk en grappig! Ik kan niet wachten op een deel 2! Nu natuurlijk nog duimen dat hij komt!

Een film met de verdiende ☆☆☆☆! Leuk om te kijken met je vrienden,familie en zelfs heel leuk voor een eerste date! Het is een film die niet al te klef is, maar er zitten wel goede momenten in om klef te worden als je wilt of elkaars hand even te pakken!

Als je met vrienden of familie gaat zal je vele momenten herkennen die jullie vroeger ook gehad hebben! Leuk om sowieso te kijken!

29C9B8FA00000578-3132013-Who_s_your_daddy_In_the_first_trailer_for_the_comedy_Daddy_s_Hom-m-37_1434750408958

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Daddy’s Home – Film recensie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.