Gedaan in Januari

Januari is altijd een moeilijke maand, je hebt net de feestdagen achter de rug en je geld is opgegaan aan alle kerst en oud en nieuw aankopen. Natuurlijk moet je daarop besparen tot je weer nieuw geld krijgt wat bij de meeste aan het einde van de maand is.  Ik zorg ervoor dat ik geld ga besparen met boek aankopen tot ik naar de boekenbeurs ga in ahoy! Verder probeer ik boekwinkels zoveel te omzeilen om niet in de weerleiding te komen! Dat is erg lastig!

image

Ik moet het doen met de boeken doen die ik heb! Als eerste ga ik beginnen aan de 2 ebooks die ik heb gekregen als opdracht om te kijken of het wat is en een daarvan voor een Blogtour!  Super leuk dat ik mee mag doen en ik voel me erg vereerd dat ik door de selectie ben gekomen, want dat toont aan dat ze toch tevreden zijn met mijn back up!

Leuke plannen

Ik heb begin van de maand gehoord dat ik mee mag doen aan een exclusieve high tea met Chinouk Thijssen!  Hoe gaaf is dat!!! Natuurlijk was ik door het dolle heen en was aan het tellen tot de grote dag!

Het is een erg close, maar leuke high tea geworden! verslagje high tea is hier te vinden! Zeker leuk om te lezen en om te zien wat we kregen van de uitgever!

Recensies

Ik heb als eerst een verzoek gehad van Suzanne Peters of ik mee wil doen aan de Blogtour van haar nieuwe boek!  Natuurlijk doe ik gewoon mee! Lees hier het verslagje.

Niet veel later kreeg ik een verzoek van Latoya Meuris om proef te lezen voor haar boek Meylena. Het is een verhaal met een magisch wonderlijk tintje! Lees de recensie hier.

Films

Natuurlijk kijk ik tv om films te kijken en sinds deze maand heb ik dus ook weer Netflix om up to date te blijven! Maar aan alleen wat oudere films heb je niks!

Ik ga naar de bioscoop met vrienden om heerlijk te genieten van een lekkere nieuwe film om te lachen of juist vol spanning te zitten!

De films in de bioscoop van Januari zijn :

The hateful eight

bonbini Holland

Reading challange

image

Natuurlijk lees ik voor de reading challange van Nakita’s Libary voor 2016.

Gelezen :

4. Een boek met magie : Meylena
22. Een sprookje : sneeuwwitje-trilogie  ( rood als bloed, wit als sneeuw, zwart als ebbenhout )

Gelezen boeken :

Meylena

Exit USA

zwart als ebbenhout

Wit als sneeuw

Rood als bloed

Gekeken film

animal

make it happen

coyote ugly

bonbini Holland

The hateful eight

image

Boeken van Januari

Hoewel ik in januari wou wachten met boeken kopen tot de boekenbeurs hier in Rotterdam was ( 28-31 januari in ahoy) heb ik me niet altijd goed kunnen inhouden!

Via Maria Genova heb ik haar nieuwste boek gesigneerd besteld! Ik wil hem erg graag lezen zeker omdat het veel voorkomt en je veel van haar boeken mee krijgt om te leren en je bent nooit te oud om te leren zeg ik altijd!

Magie van de liefde spreekt me erg aan dus die heb ik als eerste mee genomen uit de boekhandel!

image

Via een book karma actie heb ik deze boeken gekregen tegen verzendkosten! Aangezien ik fan ben van Suzanne Collins wou ik ze graag hebben! Dit zijn deel 4 en 5.

image

Halverwege de maand kwam ik deze boeken tegen in de tweedehands winkel bij ons en ademloos stond al op mijn lijstje!  De film gone baby gone vond ik ook leuk dus ik ben zeker benieuwd naar het boek!

image

Toen niet veel later hoorde ik dat ik had gewonnen met de leesclub van fatasywereld!  Super leuk dat ik Duizend stukjes van jou mag lezen!
Toen kreeg ik dit geweldige wax setje van FollowMeMove, omdat de winnaar niet reageerde en ik de volgende was die uit de lootjes kwam!

image

Begin van de maand kreeg ik 2 ebooks, ….. & Meylena!  Beide mag ik proeflezen dankzij de top schrijvers, van beide had ik nog niks gelezen dus ik was zeer benieuwd! (Ondertussen zijn beide verschenen op de blog )

Via boekhandel Haasbeek heb ik met de nieuwsbrief actie Kater gewonnen! Vlak daarna kreeg ik een boek door de bus voor mijn blog van Karakter uitgever :  nodig! Ik verwachtte het niet dus was zeer verwacht!

image

Ik wil graag binnenkort beginnen aan als ik blijf, maar ik begin niet aan een serie als ik de vervolg delen niet heb en toevallig had iemand ze te koop aangeboden dus die heb ik snel ingekocht! Toen heb ik me laten overhalen om de andere 2 ook nog te halen, maar hoorde er veel dingen over dus dan is het niet erg! Als extra kreeg ik gave bookmarks!

image

Iemand vroeg of iemand dit boek wou ruilen tegen een ander boek en ik was helemaal door het dolle, dit is deel 2 van de serie. De films zijn leuk en avontuurlijk! Super lief dat ik nog wat lekkere extra kreeg!!

image

En tot slot komt er een einde aan de maand!

De boekenbeurs (boeken festijn) is er eindelijk! Na weer een jaar te wachten ging ik vol smacht op pad met 2 vrienden! Ik had afgesproken met Tamara om haar 2 boeken ( de bovenste 2) te laten signeren en eindelijk te meeten!

image

Verder heb ik als laatste een super leuk pakketje tijdens de post gehad van mijn vriendin!  Boekjes en boekenleggers van blossem books ♡♡!

image

Hoe was jullie januari?  Hebben jullie ook teveel gekocht?

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Gedaan in Januari

  1. Wow lekker veel nieuwe boeken 🙂 Ik heb maar vier boeken gekocht (waarvan drie stripboeken) en 1 boek gekregen. Ik wil niet dat mijn tbr teveel groeit dus ik wil ook niet teveel kopen 😉
    Mijn recensie van Exit USA komt volgende week online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.