Feest!

Vandaag is de dag dat ik eindelijk mag zeggen dat ik 18 ben! Eigenlijk pas om 15:15, aangezien ik toen pas geboren werd.

image

Ik Ben op mijn 16e begonnen met Bloggen, ik werd bijna 17. Ik ben altijd al een leesfanaat geweest, maar er zijn maar weinig mensen in mijn omgeving die ik ken die lezen. Ik zag een paar Bloggers voorbij komen doordat ik in groepen van Facebook ging. Toen ik de recensies zag dacht ik bij mezelf : Dat kan ik ook! Laat me het proberen. Ik ben rond gaan vragen hoe ze het aangepakt hadden en ben uiteindelijk op WordPress begonnen.

image

In het begin had ik veel moeite met het bloggen, mijn eerste post is echt verschrikkelijk als ik het nu terug zie, weinig woorden, weinig uitleg en geen persoonlijkheid in het bericht. Natuurlijk kan ik er nu niks meer aan doen, maar ik heb er zeker van geleerd. Ik heb door middel van het bekijken van andere blogs, recensies en tips van anderen veel hulp gehad.
image
Verder heb ik mezelf zien veranderen van meisje naar jonge vrouw! Een hele zware, maar toch leuke ervaring. Ik heb persoonlijkheid gekregen door de dingen die ik wil en heb gemerkt dat ik een echte doorzetter ben! Mijn vrienden vertellen me ook dat ik best snel vergevingsgezind ben en ook van delen hou!

Gelukkig kan ik dankzij BBNC Uitgeverij 3 mensen blij maken!

image

Zelf ben ik ook even aan de slag geweest! Heel ontspannend voor je gaat werken
image

Ik mag namelijk 3 van deze schattige kleurboekjes voor volwassenen weggeven, handig mee te nemen in de tas!

Er zijn een paar kleine stappen die je moet doen

 1. Volg de blog op Facebook > klik hier
 2. Plaats een leuke reactie onder deze blog en zeg daarin waarom je wil winnen!
 3. *extra winkans  > Deel de actie online > Facebook, instagram of twitter ( Tagg me erin)

Succes iedereen!

image

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Feest!

 1. Na de verjaardagswensen nu de kans om iets te winnen 😀 ik volg je al een tijdje op Facebook. Ik maak heel graag kans. Ikcheb het nog nooit geprobeerd maar ik heb al heel vaak gehoord dat het ontspannend werkt. De ideale kans om het te proberen :p

 2. Gefeliciteerd en een hele fijne dag. Zou dolblij zijn met dit kleurboek zodat ik na een dag hard werken mijn ontspanning kan vinden. Ben genoodzaakt meer te gaan werken en met 2 puberende kids is dat af en toe best zwaar

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Waarom zou ik willen winnen? Nou eigenlijk is dat heel simpel. Ik heb een afwijking waardoor al mijn gewrichten steeds uit de kom schieten, als ik dan weer eens niet kan lopen is kleuren heel erg ontspannend. Ik kan echt een middag opgaan in een kleurplaat en alle ellende even vergeten (totdat er een vinger scheef staat hihihi)

 4. Ah gefeliciteerd!! Ik ben van de week ook 18 geworden, wat toevallig! Die kleurboeken zien er erg leuk uit! Leuk zeg dat je zoiets weg mag geven!

  🙂 xx

 5. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik zou graag dit pakketje willen winnen omdat ik wil weten of het wat voor me is.
  Ik ben namelijk begonnen met een zwaar revalidatie traject en moet van mijn behandelaars op zoek naar goede manieren om me te ontspannen, en dit lijkt me wel een hele goede manier. En dit kleine pakketje kan ook mooi mee naar de revalidatie voor tijdens de pauzes!

  1. Dank u wel, als eerst veel beterschap! Ik hoop.dat u snel beter word en alvast iets gevonden heb om ondertussen te ontspannen. Als u de actie via social media deelt bijv via mijn fb heeft u een extra lootje en natuurlijk zet ik u op de lijst!

 6. Alsnog gefeliciteerd en ik loot graag mee. Ik heb het bericht geliked en gedeeld op fb. Wel grappig dat je op dezelfde dag jarig bent als Sven. Hoop dat je toch nog een leuke verjaardag hebt gehad.

 7. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Zie tegenwoordig veel van dit soort kleurboeken, ben er ook nieuwsgierig naar geworden. En geloof zonder meer dat het een ontspannen bezigheid is, zou het graag willen proberen.

  1. Super leuk dat u mee doet. Ik gooi een lootje voor u in de pot, voor extra kans deelt u via social media en geeft even een winkje voor een check. Ik heb het zelf geprobeerd en als lezen niet lukt doe ik het nu zo relaxed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *