De midlifeclub – Karin Belt

Ik wil graag Karin Belt bedanken voor het gesigneerde exemplaar van dit boek!

Specificaties

  • Nederlands
  • 317 bladzijdes
  • Artemis & Co
  • september 2014

 

Voor het lezen
Ik ben erg benieuwd naar wat ze bedoelen met een midlife club. Ze passeren de 40 en komen in een nieuwe fase in hun leven. Ze worden ouder en vinden dat ze minder kunnen doen, maar willen toch nog even genieten! Ik ben benieuwd naar hoe het verhaal geschreven is om het feit dat de club een lid mist, een gemis voor alle! Hoe zal ze het aanpakken? Loopt de verhaallijn goed door? Is het niet teveel drama waardoor het overdreven word? Ik ben benieuwd!
 
Tijdens het lezen
Het verhaal leest soepel, al is het wel erg te vergelijken met vele andere verhalen. Een vrouw is opzoek naar zichzelf nadat ze er achter is gekomen dat haar man is vreemd gegaan, maar toch vind ik het anders geschreven. Het leest vlot!
Hoe meer je het midden nadert, hoe interessanter het word. Ik ben benieuwd naar wat er zal gebeuren zeker doordat Femke niet in een keer word geaccepteerd door de groep.
Zal ze het wonder zijn dat ze nodig hebben?
 
Conclusie
Het verhaal heeft diepgang. De details zijn goed zichtbaar waardoor je een mooi beeld krijgt van de werkelijkheid. Je wilt weten wat de innerlijke vrouw zal zijn van Femke. De andere vrouwen tonen hun heel anders in Frankrijk en ik was eerlijk soms geschokt! Zeker toen er dingen gebeurde die niet door de beugel kunnen en de gevoelige snaar van Femke raakte. Het verhaal bouwt naar de spanning op, je word heel erg in de waan van het onderzoek gehouden, wat zal er gebeurt zijn? Hoe zal het gebeurt zijn?
Het plot kwam voor mij als een heel verrassend einde! Ik had deze wending echt niet verwacht! Terwijl als ik nu terug kijk ik wel eens een klein hintje had gehad, maar niet zo! Je word in de waan gehouden dat iedereen onschuldig is en dan ineens, patss boem. Je kan er niet meer om heen. Je staat met je mond open vliegen te vangen terwijl je denkt: wat is hier aan de hand?!
Dit boek krijgt zeker de verdiende ☆☆☆☆ 1\2 sterren van me! Het begin was een beetje cliché, maar door de wendingen in het boek is het apart geworden !
Een boek die je gelezen moet hebben, als je nou 40, 80 of zoals ik 18 ben, het is een must read!
Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “De midlifeclub – Karin Belt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *