Feest #2

bday-girl

Natuurlijk ben ik 18 geworden en is het tijd voor een feestje, maar we houden het natuurlijk niet alleen op 1 win actie!

Voor deze win actie ben ik rond gaan vragen en ben ik uiteindelijk toch maar een kansje gaan wagen bij Blossom Books, een uitgever met super leuke Young Adult boeken die we natuurlijk kennen!

Ik ben terug benaderd dat ze met mij in samenwerking wilde gaan wat ik heel gaaf vind!

Dankzij Blossom Books mag ik 2 mensen blij maken met ieder een magnetische boekenlegger naar keuze! ( Ik zou ze allemaal wel willen )

FullSizeRender1

Het enigste wat je hoef te doen zijn de volgende 3 stappen.

 1. Like Blossom Books via Facebook
 2. Volg Nakita’s Library via Facebook  en  wordpress. ( Graag in de reactie vermelden onder welke naam)
 3. Laat in een reactie weten welke boekenlegger je wilt winnen en wat je favoriete blossom boek is! ( Laat een geldig email adres achter)
Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Feest #2

 1. Ik volg je overal via mijn eigen naam!
  Mijn favoriete serie van Blossom Books is de Breek me serie!!
  Ik ga voor de boekenlegger met Sorry I only date fictional characters. 🙂

 2. Ik zou de sorry i only date fictional characters boeken legger willen winnen. En mijn favoriete boek van bb. Is de meest lastige vraag die je een boekennerd kan stellen. Maar ik denk uhm uhm de 100? Of hunter en pearl?
  En ik ga volg je al een tijdje onder gabiewabie

 3. Van harte gefeliciteerd. Ik loot graag”mee voor de boekenlegger “Just one more chapter. Mijn favoriete Blossom Book is Ik geef je de zon van Jandy Nelson

 4. Ik doe heel graag mee! Ik vind nooit ergens leuke boekenleggers. Ik volg je al een tijdje op facebook onder de naam Lore van Dun (net zoals Blossom Books!). mijn favorieten boek(en) zijn Lobsters en ik geef je de zon 😀

  1. Oh, ik wil graag meedoen voor de boekenlegger #CurrentlyReading, al vind ik die van sorry I only date fictional characters ook wel leuk. Eigenlijk zijn ze gewoon allemaal leuk! het is dat ik moet kiezen anders maakt het me eigenlijk niet zoveel uit 🙂

 5. Fijne verjaardag Nikita!
  Ik volg je op FB onder Meaghann Baeken en eigenlijk heb ik hetzelfde probleem als jij want ik vind al de boekenleggers wel leuk 😉 Toch zou ik gaan voor de ‘Sorry, I only date fictional characters’, ‘Just one more chapter’ of de ‘Professional fangirl’ versie ^^ Voor mijn favoriete boek van Blossom Books ga ik voor The 100 serie aangezien die al eeuwen op mijn verlanglijstje staat en ik een grote fan ben van de tv-serie 😉

 6. Hee ik volg je overal al!

  Moeilijk kiezen; denk dat ik voor Fight evil, read books, of Just one more chapter zou gaan.
  Ik heb nog geen boek van hen gelezen. heb we Robinrot liggen, telt dat ook?

 7. Alsnog gefeliciteert! Wat een supergave actie! Ik kan echt niet kiezen. Ik vind ze allemaal zo leuk. Mocht ik winnen dan mag jij mij verrassen! Is het nog spannender!

 8. wat leuk 🙂 ik volg op facebook onder de naam :Marion Poeste Thomas (marion.thomas.33) en ben met mijn e-mail geabonneerd op deze blog ook. Mijn favoriete boek is een serie, de touching juliette serie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *