High tea bij Shyama

Zaterdag 16 april werd er een high tea gehouden bij een Blogger thuis,  niemand minder dan Shyama! De gast is Ellen Lina,  de schrijfster van het boek sky!

Natuurlijk moet ik me vergissen in de tijd waardoor ik wel erg vroeg ben, gelukkig heeft Shyama me met open armen ontvangen en hebben we de tijd benut om bij te kletsen. Natuurlijk vertel ik eerst meer over mezelf en gaan lekker door over het bloggen en lezen. Ondertussen vertel ik ook wat over mijn eigen blog, wat ze gelukkig super leuk vind om te horen. Zeker als ze hoort dat ik heerlijk variërend blog, want ja lezen is voor mij over allerlei dingen!  Nieuwe dingen leren, verdiepen in werelden van anderen.

Tegen 2 uur kwam iedereen langzaam binnen gelopen. De high tea begint om half 3 dus iedereen is lekker op tijd! Op de foto hieronder zie je de tafel die echt vol heerlijkheden staat! Van vers fruit tot soesjes en scones ! Zelf heeft ze nog geëxperimenteerd in de keuken aangezien ze het leuk vind om te variëren.

image

Ze heeft een heel mooi huisje met vooral wit in de hoofdrol wat het vooral ruimtelijker maakt voor mijn gevoel. Wat ik heel mooi vind is de opdek van de tafel. Het boek naast het bord met de tekst I l♡ve home. Door de lichte kleuren springt het boek eruit!

Zelf ben ik heel benieuwd naar het boek. Ik hoorde dat er een link is gelegd met de musical Sky met de nummers van Marco Borsato erin. Het verhaal komt redelijk overeen op sommige stukken na. Ellen is bij de première geweest van de musical en ze was zeker verbaasd over de gelijkenissen met haar boek.

image

Het is tijd om aan tafel te gaan. Alle heerlijkheden wachten om ons en het huis ruikt heerlijk naar zelfgebakken lekkernijen. We praten allemaal over onze blog en ons dagelijks leven, want niet iedereen kent elkaar natuurlijk. Ondanks dat ik de jongste ben met mijn 18 jaar en de rest gemiddeld in de 30 is voel ik me erg op mijn gemak. Kan heerlijk mee praten en geniet van de heerlijke sweer.

Ellen is een super aardige vrouw, ze heeft zelf 2 kinderen en is pas in Nederland.  Ik vind het dus super leuk dat ze toch nog naar de meeting is gekomen!

image

Rond een uurtje of half 6 hebben we zo een beetje afgerond en ben ik weer naar Rotterdam gegaan. Ik heb erg genoten van de dames en zou het zeker nog een keer doen!

Een geslaagde avond die voelde als een verjaardagscadeau! Bedankt iedereen!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *