Young adult avond

Vrijdag heb ik een avondje gehad die anders is dan andere. Ik ben met mijn vriendin Charissa en haar familie naar boekhandel Haasbeek geweest in Alphen aan de rijn. Het is een eindje rijden, maar ik wil er graag bij zijn. Er zijn vele goede auteurs bij zoals Chinouk Thijssen, Jen Minkman en Patty van Delft.

20160415_184259[1] 20160415_184305[1]

De avond begint om 7 uur. Er is een heel programma gemaakt waarin staat dat je je kon aanmelden voor 4 workshops en er maximaal 2 mocht kiezen. Natuurlijk wilde ik graag de schrijf workshops, maar aan de andere kant ben ik ook iemand die andere dingen wil proberen! Uiteindelijk ben ik voor de workshops Gedichten maken en Bloggen gegaan. Het is natuurlijk handig om ook te kijken wat de basis, dus misschien leer je nog wat bij!

Wally, de vrouw die de avond georganiseerd heeft ging aan het woord. Ze heette iedereen welkom op de avond en houd een loting van 10! boeken. De eer is aan Jen om de lootjes te trekken! Nadat de winaars bekend zijn gemaakt ging Jen een stukje uit haar nieuwe boek lezen in het café. Haar nieuwe boek heet : Het boek van voorheen. Ik ben super benieuwd naar het boek en ik zal gelijk verklappen dat dit het volgende boek is dat ik ga lezen! Super mooie cover!

9200000057664576

Nadat dit afgerond was was ik nog even gaan kijken bij de auteurs! Natuurlijk begin ik bij mijn grote vriendin Chinouk! Ze is een top wijf, niet alleen als schrijfster, maar ook als persoon! Daarna ben ik een interview gaan houden met de jongste auteur en gelijk de nieuwste : Sara Zonneveldt. ( Het interview komt vanmiddag online!)

20160415_185921[1]

Verder ben ik langs gegaan bij Patty van Delft. Ze had een mooie tafel met spullen uitgestald en natuurlijk moest ik iets halen! Ik heb mezelf met de mok, de boeken staan in de kast, dus die worden ook snel verslonden! Verder was het leuk om Esther Walraven weer te zien, ze is echt een super lieve vrouw. Haar boek gaat steeds beter lopen, wat ik groot gelijk geef aangezien het een top verhaal is! Miriam Bruijstens heeft een apart boek waardoor ze voor mij erg te onderscheiden is! Ze heeft een boek met gedichten erin, iets wat ik een mooie combinatie vind. Natuurlijk heb ik om die reden zeker de boeken in mijn mandje gegooid. Eva Moraal en Maren Soffels waren ook nog aanwezig, 2 dames die ook heel mooi kunnen schrijven.

13054780_1117618054956189_1840407689_o

Ik maak later een verslagje van de workshops gedichten schrijven & bloggen zodat het wat uitbundiger kan. Beide hebben me nieuwe dingen geleerd, wil je weten wat? Hou social media en mijn blog in de gaten.

Als laatste heb je een geweldige goodie bag gekregen met een boek! Ik ben super blij met de goodie die zeker goed gevuld is, miste alleen nog wel wat lekkers om te snoepen hihi.

20160416_190300[1]

Hier zijn de foto’s van mijn buit die ik heb kunnen bemachtigen! Ook Engelse aangezien ik binnenkort wil beginnen met Engels en er speciaal voor die avond 10 % korting was!

 

 

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *