Broederband de indringers #2

Samenvatting
Nadat de reigers gewonnen hadden hebben ze de wacht gehad, ze moesten de machtigste steen van de skandiers bewaken: de Andomal.

Een piraat genaamt Zavac heeft hem van hun gestolen en de reigers zetten de achtervolging in, maar alles loopt niet zoals ze willen. Zullen ze hun eer herstellen en de respect krijgen die ze verdienen?

Lees het in deel 2, de outsiders!

image

Tijdens het lezen
Ik was snel verder gaan lezen nadat ik deel 1 uit had. Ik ben naar me favo boekhandel gered en ik ben de delen gaan halen die toen uig waren, deel 2 & 3. Deel 4 en 5 waren nog niet uit, dus moest ik geduld hebben.

Ik begon weer te lezen en binnen 2 dagen was het boek uit. In een weekendje waarin ik ook nog op zaterdag wat uurtjes moest werken, maar de nacht hield me niet tegen. Normaal doe ik een week over een boek ( gemiddeld) dus ik heb aardig door gelezen!

Ik ben iemand die veel met mijn vader door de havens van rotterdam rijd, omdat me vader vroeger in de scheepvaart zat. Dit zijn boeken waarbij de scheepvaart een belangrijk onderdeel is en soms moest ik wel even slikken en nadenken. Zou mijn vader dit ook ervaren
hebben? Hoe zou het zijn om op zee te wonen, zonder social media en alleen je maten als gezelschap?  Ik heb genoten van de avonturen en ben snel verder gegaan om meer te weten te komen.

Verhaallijn
De verhaallijn is duidelijk, hij weet wat hij wanneer moest plannen en wat hij allemaal wel en niet kon doen, dat vind ik zo knap! Ik hoop dat ik dat ooit ook kan, misschien niet gelijk in mijn eerste boek.  De kaft van het boek doet zeker eer aan de verhaallijn.  Er word veel gevochten en ze varen veel en dat is iets wat ik heel leuk vind om te lezen!

Conclusie
Ik geef dit boek ☆☆☆☆, omdat het vervolg goed is uitgewerkt!  De serie word alleen maar beter en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Op een dag ga ik mijn favoriete kinderboeken schrijver ontmoeten! Zoals ik al zei is dit een serie die ik iedereen kan aanraden, jonge kinderen van 12+ zelfs 10+ eigenlijk maar ook volwassen!

Hoop dat jullie er wat mee kunnen en net zo enthousiast zijn na het lezen van de serie als ik!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *