Broederband de jagers #3

Broederband deel 3, een boek waarvan ik echt op het puntje van me stoel moest gaan zitten van de spanning!

image

Samenvatting
Hal en zijn reigers makn jacht of Zavac, de schurk. Hij heeft nog steeds de Andomal in handen en de reigers willen hem hoe dan ook terug hebben. Ze moeten over een wilde rivier met vele elementen die hun dwarsbomen, zal het hun lukken om hem te pakken te krijgen? Zullen ze het winnen van Zavac en daarmee hun eer herstellen?

Lees het snel in de Jagers! Een geweldig boek vol nagel bijtende spanning.

Tijdens het lezen
Het boek begint al spannend. Het fijne aan deze boeken vind ik dat john flanagan een lijst heeft gemaakt in alle boeken van de zee termen. Als ik iets niet weet blader ik terug naar het begin en kan ik het opzoeken.  De kaart is ook fijn, want zo kan je hun weg volgen. De bemanning is een goed team. Je kan zien dat Hal ze heeft gedrild tot het uiterste samen met zijn een armige vriend Thorn. Het is fijn om te zien hoe close de bemanning is en dat ze er alles aan doen om elkaar te beschermen. De spanning bouwt zich op, de spanning word steeds hoger en het einde is fantastisch! Lees het boek om het einde te weten!

Verhaallijn
John weet precies hoe hij alles wilt hebben, dat bewijst hij keer op keer. Toch weet hij me altijd te verrassen. Hij speelt in op je verwachtingen en zorgt ervoor dat hij toch een verrassings element heeft. Bij elk hoofdstuk dat je leest wil je meer weten. Wat gaat Hal doen? Krijgt hij Zavac te pakken en wint hij de Andomal terug? Zal hij samen met de andere Reigers aantonen dat ze echte krijgers zijn?

Conclusie
Ik geef dit boek ☆☆☆☆ , omdat ik dol ben op dit boek! Tot nu toe staat het boek bekend als mijn favoriete boek in de serie. Kunnen deel 4 & 5 daar wel tegen op? Ik begin steeds enthousiaster te worden van het werk van John Flanagan!  Jammer genoeg kon ik dit jaar niet bij de meeting met hem zijn en was hij het jaar hiervoor niet bij de fandag in archeon. (Zie voor meer info op de site, ook in België en natuurlijk ook in Nederland http://degrijzejager.nl/grijze-jager-dag)
De kaft van het boek is super mooi en de uitstraling spreekt me aan. Het zorgt ervoor dat ik het boek steeds op pak en de kaft bekijk.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *