Broederband de slaven van Socorro #4

We zijn aangekomen bij boek 4, het een na laatste deel voor nu. Ik heb tot deel 4 gelezen, omdat ik het druk heb met recensies schrijven voor verschillende mensen.

image

image

Dit boek is eigenlijk wel mijn trots! Ik heb via de boekhandel kunnen regelen dat ik boek 4 & 5 gesigneerd thuis kon krijgen omdat ik die 2 nog niet had en graag een handtekening wou bemachtigen. Aangezien de meetings vaak in Amsterdam zijn en ik in rotterdam woon en geen studenten ov of iets anders heb is het voor mij best duur om te reizen en op dat moment had ik jammer genoeg school 🙁

Samenvatting
De reigers krijgen een nieuwe missie van de koning van Araluen. Ze beginnen vol verwachting aan hun nieuwe missie, maar er komt een oude bekende in het spel die hun plannen dwarsboomt. Wat de plannen precies zijn lees je in deel 4!

Tijdens het lezen
Ik kom goed door het boek heen. De avonturen zijn geweldig en er word goed ingespeelt op de situaties.  Het boek laat de dapperheid en goede kanten van de reigers zien en de vijandigheid van de tegenpartij.  De grijze jagers (de hoofdpersonages van de grijze jager serie) komen er ook in voor en dat vind ik zelf heel leuk! Hij speelt in op zijn andere serie,  maar hij schrijft het zo dat je de serie daarvoor niet persee gelezen moet hebben.

Verhaallijn
Hij brengt een goede basis aan en zorgt voor opbouwende spanning en avontuur. Ik lees de boeken snel en makkelijk door zijn goede schrijfstyle. Je leert ook best veel over de zeevaart door de boeken, een verborgen les. Ik hou daar wel van!

Conclusie
Ik geef dit boek ☆ ☆ ☆ ☆,  omdat ik er zo door heen ben en dol ben op de serie!  Zoals ik al zei lees je het vloeiend en kan je genieten van de vele avonturen van de reigers.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *