Recensie blindelings – Chinoek Thijssen

Ik moest dit boek gaan lezen nadat ik chinoek Thijssen had ontmoet! Ze is super aardig en vrolijk en heeft haar hart zeker op de goede plek!

Ik was al begonnen in haar boek “hopeloze prinses”, dat is een boek met korte verhalen. Vooral grappige verhalen vind ik zelf. Leuk om tussendoor te lezen als je zin hebt om wat te lezen, maar niet veel.

image

Voor de nieuwsgierige is dit haar andere boek met korte verhalen

image

Samenvatting
Je hebt een nieuwe vriend, hij praat je om en laat je dingen doen waarvan je eerst dacht nee dat wou ik nooit doen! Maar omdat je van hem houd wil je hem helpen. Laat Ivy alles achter zich em kiest ze voor haar vriend of laat ze hem achter zich en gaat ze verder met haar toekomst?

Tijdens het lezen
Toen ik begon met lezen werd ik gelijk vastgehouden door Ivy. Ze is een mooie, spontane meid, maar de dingen die ze deed waren niet altijd acceptabel. Dat je van een jongen houd kan ik begrijpen, maar voor mij zijn er grenzen. Het was spannend wat ze zou kiezen. Alleen vond ik het jammer dat het einde een beetje vroeg stopte. Het was nogal voorspelbaar naarmate je verder kwam en ik had best meer willen weten over haar toekomst.

Toen ik bij het einde aankwam dacht ik, ahhh een dankwoord van 3 blz! Ik wou gaan stoppen met lezen totdat ik verder las. Chinoek,  wat een dankwoord!  Je hebt een nieuwe betekenis gegeven aan het dankwoord!

Verhaallijn
Het verhaal was goed te volgen , ze zei nooit wat te veel of te weinig. Het boek is best wel dik, over de 300 blz, maar ze zijn het allemaal waard om gelezen te worden!  Ik vind het goed hoe ze de gevoelens van Ivy heeft beschreven. Ik vond het dapper wat haar omgeving deed, maar als je meer wil weten zul je het echt moeten lezen!

Conclusie
Ik geef dit boek ☆☆☆ 1/2 ster, omdat het boek goed lopend en vlot te lezen was. Het enigste wat ik jammer vond was het einde. Ik had iets bedacht wat meer de wauw factor omhoog zou hebben gehaald. Had wat verder doorgegaan op haar toekomst, haar leven later. Had laten zien wat ze overgehouden had na dat met Sander. Ik zou wat meer over Sanders uitspraak hebben vertelt, om de lezers een goed beeld te geven van de uitspraak, maar al bij al was het een spannend boek!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *