Voorproefje vakantie planning

Ik wil graag mijn bloggers een voorproefje geven van mijn planning voor deze vakantie.

Deze week heb ik het nog rustig, omdat ik pas vrijdag weer hoef te werken tenzij ik gebeld word. Dat is dus best wel veel vrije tijd, maar zoals jullie weten besteed ik dat graag aan het lezen.

Ik ben nu begonnen in “Een parijse affaire” van Tariana de Rosnay. Ik zocht een boek om snel te lezen voordat ik aan mijn recensie exemplaar begin ” 100 gelukkige dagen”. Ik wil wat luchtigs lezen en dit boek leek me een goede keuze aangezien ik op Facebook veel mensen zie die dit boek hebben liggen.

Dit boek is geweldig! Het gaat over vreemdgaan. Een vrouw wilt dat haar man vreemd gaat, want zoals ze zeggen is een man nooit trouw, maar die van haar wel. Is dat wel echt zo?

image

Na dit recensie verhaal ga ik verder aan mijn lees stapel. Ik wil wat boeken van Judith Visser en Maria Genova lezen. Ook ga ik beginnen aan de boeken van helen Vreeswijk en Wraak lezen van Arno van den Kieboom. Ik hoop maar dat ik genoeg tijd heb!

Ook ga ik wat mensen verrassen en binnenkort weer een actie online gooien!

I love bookkarma!

Voor iedereen die vakantie heeft, een hele fijne vakantie!  Ga je niet weg uit je eigen land wees dan niet getreurd, het weer word beter dan vorig jaar! Ga je wel weg, dan wens ik je een hele fijne reis.

Voor de werkende onder ons.
Ik heb respect voor jullie! Jullie strijden het hele jaar door en genieten van de kleine momentjes voor jezelf!  Ga zo door!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *