Recensie Een parijse affaire – Tatiana de Rosney

Binnen een dag was ik door dit boek heen! Ik heb er ongeveer 4 uur over gedaan en het las als een speer! Zeker een aanrader!

image

Samenvatting
Het boek is een boek met losse verhalen over affaires. Mannen zijn nooit trouw. In het boek staan verhalen met humor, grapjes, maar ook hele serieuze verhalen. De ontknoping is vaak onverwachts.

Tijdens het lezen
Toen ik begon met lezen wou ik aan een stuk door verder gaan. Ze begint elk nieuw verhaal met een onderwerp, een quote en daarna begint ze aan het korte verhaal. De verhalen zijn verschillend, maar er is altijd een gelijkenis: een affaire. Je leest verhalen over mannen en vrouwen die vreemd gaan. De meeste hebben het niet eens door, maar soms spelen mensen het harder dan je denkt. Als je nieuwsgierig bent geworden zou ik dit boek zeker aanraden. Vooral aan de vrouwen!

Verhaallijn
Er zit zeker een verhaallijn in. Ze zet de verhalen in een goede volgorde zodat het je niet verveelt. Ook inspireerd ze je met qoutes en andere wijze uitspraken. Het lees heel makkelijk weg waardoor het voor mij voelt alsof ik een magazine aan het lezen ben. Je hebt niet altijd door dat het een boek is.

Conclusie
Ik geef dit boek ☆ ☆ ☆ ☆,  omdat het heel luchtig en snel leest. Ze heeft een veel besproken onderwerp gekozen en bewezen dat het niet altijd zo erg is als het lijkt en niet iedereen gek word nadat ze het gehoord of gezien hebben.

Ik raad iedereen dit boek aan! Vooral voor de vrouwen is dit een leuk boek!

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Recensie Een parijse affaire – Tatiana de Rosney

      1. Dankje! Ja, vind het wel jammer dat ik al weet wie de rollen spelen in de film want nu zie ik heel de tijd hen voor me in plaats van mijn eigen gedachte van hoe ze eruit zien 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *