Na het lezen leeclub

Samen met de boekentrommel open ik nu na het lezen. Natuurlijk zijn we benieuwd naar wat jullie van het boek vonden, dus reageer vooral, ook als je al eerder het boek gelezen hebt!

Voor de hele recensie klik hier

image

Conclusie

Een prachtig verhaal die vol emotie en herinneringen zijn geschreven. Het mooiste vind ik de afwisseling tussen moeder en zoon. Verder zie je dat er veel mensen om haar geven en zich bekommeren om haar. Ik herken de ontkenning en kracht op genezing, zeker aangezien de ziekte heel erg dicht bij mij staat. Een naaste van mij moet er ook mee omgaan en het is moeilijk om te zien, iets wat zeker in dit boek goed verwoord is.

De details zijn zo diep en gelijk dat je het allemaal voor je ziet. De details zijn precies goed.

Ik moet toegeven dat ik zeker de laatste 100 bladzijdes in tranen gelezen heb en op een begeven moment nog harder ging huilen. Het is zo mooi om te lezen, zeker aangezien je je kan verdiepen in de gevoelens van de personages, omdat je in hun hoofd kan kijken.

image

Ik geef dit boek zeker ☆☆☆☆☆, omdat dit een verhaal is die me bij zal blijven.  Het heeft me ook kracht gegeven om je dromen en ambities extra te volgen, want het leven is kort. Pak alle kansen die je hebt,  want voor je het weet is het voorbij.

Geniet en vooral heb lief!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *