Godinnenwraak ( godinnen serie #2 )

image

Auteur: Aimee Carter
Uitgever:Harlequin Holland
Taal:Nederlands
Genres: young adult, Griekse mythologie
Aantal Pagina’s: 320
Gepubliceerd op 4 maart 2014

Flaptekst

Wat als onsterfelijkheid niet voor eeuwig is?

Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er helemaal klaar voor om zich bij Henry, de machtige koning van de onderwereld te voegen. Helaas is het leven samen met Henry in zijn paleis niet helemaal wat ze ze ervan had verwacht. Hij heeft haar zelfs nog niet ייn keer gekust sinds ze terug is uit de bovenwereld! Houdt hij eigenlijk wel van haar? 

Dan wordt Henry het slachtoffer van Calliopes wraakzucht en wordt hij door haar toedoen ontvoerd door het enige wezen dat machtig genoeg is om hem te doden: Kronos, de koning van de Titanen.

Terwijl de andere goden zich opmaken voor een strijd die het einde van alles kan betekenen, gaat Kate op zoek naar de Tartarus om Henry te redden. Al snel beseft ze dat ze het niet in haar eentje kan en dat ze hulp nodig heeft. Hulp van van de enige vrouw die ze nooit had willen ontmoeten: Persephone, Henry’s grote liefde…

Mijn mening:

Na het eerste boek van godinnentest ben ik gelijk verder gaan lezen! Ik zat zo diep in het verhaal dat ik haast niet kon stoppen, maar ik had geen keus. De volgende dag gewoon weer naar school! Ik zat zelfs in de lessen te lezen om niks te missen van het avontuur van Henry en Kate.

Het boek was binnen 3 dagen uit en dat is snel voor mijn doen! Er gebeuren dingen in die je niet had verwacht en dat maakt het nog spannender!

Ik geef het boek ☆☆☆☆
Ik heb het boek weer 4 sterren gegeven, vanwege de zins fouten, maar het is zeker een succes geweest!

Ik heb het boek met veel liefde en lust gelezen! Ik had hem zo verslonden…

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *