Een naderend onweer

Vandaag behandel ik een kort verhaal! Dan bedoel ik echt heel kort!

Specificaties

  • Nederlands
  • ebook
  • 7 bladzijdes
  • Liefde

Beschrijving

Patrick valt als een blok voor de charmes van Elefteria, een wondermooie, maar getrouwde vrouw. Terwijl de dreiging van het onweer toeneemt, stijgt de spanning: wat zal Patrick doen als Elefteria”s man terugkomt van zee? Kort, zinderend verhaal voor mensen met passie.

Voor het lezen

Toen ik dit ebook kocht wist ik niet dat het zo weinig bladzijdes had, maar voor die paar centen ga ik er niet op kijken. De tekst sprak mij erg aan door de onweer die onderweg is en de liefde die bloeit. Ik ben erg benieuwd.

Als je vreemd gaat heeft dat gevolgen, zeker met een vreemdeling ♡

Conclusie

Een kort verhaal over liefde, wraak en blindheid. Ondanks dat het maar 7 bladzijdes had heb ik erg genoten van dit stukje. Van mij had het wel langer en mysterieuzer mogen zijn dus vandaar mijn ☆☆☆.

Categories Niet gecategoriseerd

0 thoughts on “Een naderend onweer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *