Meesterdeal – Marlen Beek-Visser

Vandaag komt mijn iets vertraagde recensie online! Ik wil graag Marlen en haar uitgever bedanken voor de kans om haar boek te lezen! Door de drukte is het wat uitgelopen, maar dat mag de pret niet drukken!

Specificaties

  • Nederlands
  • Boek / ebook
  • Februari 2017
  • Bsn : 9086603424
  • 280 bladzijdes
  • Thriller

Beschrijving
Als Bo van Lierop ontdekt dat haar 16-jarige dochter Eva een verhouding heeft met haar mentor, een man van tweeënveertig, lopen de spanningen binnen het gezin hoog op. Het feit dat Bo en Adam al jaren een geheim met zich meedragen, een geheim dat zij beter eerder hadden kunnen vertellen, maakt de situatie er niet eenvoudiger op. Is dat de reden dat Adam zich steeds vreemder gaat gedragen? 
Bo’s enige uitvlucht is haar vrijwilligersbaantje bij de Hulplijn en in het bijzonder Emiel, een cliënt met wie ze een band opbouwt. Emiel weet een manier om haar te helpen.
Net als Bo op het punt staat om de confrontatie aan te gaan, gebeurt er iets wat een schok van ontzetting teweegbrengt. 

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar het verhaal aangezien je steeds meer leest over relaties tussen jongeren en volwassenen, maar ook over leerlingen en docenten. Het lijkt mij moeilijk voor de ouders, zeker aangezien de kinderen zo ontwetend zijn! Ik ga genieten van dit boek, dat weet ik nu al doordat het een onderwerp is waar ik graag over lees. Het is natuurlijk geen leuk onderwerp, maar ik hou van diepgang en dat zal dit boek mij geven en hopelijk ook begrip. 

Tijdens het lezen

 Het boek leest vloeiend, als ik wil lezen vlieg ik door de bladzijdes! In 10 minuten lees ik wel 20 tot 25 bladzijdes zeker toen het einde naderde. Ik kan mij heel erg inleven in moeder Bo, want het is niet niks. Je vertrouwt je kind en als zo iets gebeurt zou ik mijn kind gelijk van school halen, maar dat doet ze niet. Ze zet door en wilt het met woorden oplossen, ik ben eerder een beer zeker naar mijn zusjes en broertje toe. Kom je aan ze dan neem ik je even onder handen! 

Conclusie

Wat een einde! Ik had veel verwacht maat niet dit! Bizar hoe groot alles kan worden en hoe de puzzelstukjes op zijn plek vallen! Ik had die docent persoonlijk afgeslacht, omdat hij een grote pedofiel is door aan mijn dochter te zitten, laat staan te kijken! Ik vind het knap hoe iedereen best rustig had kunnen blijven, maar schijn bedriegt! 

De verdiende ☆☆☆☆ zijn voor jou Marlen! Volgende keer Stem! van je lezen, zeker nu ik de smaak van je schrijfstyle te pakken heb!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *