Zomerflirt – Suzanne Peters

Een verhaal met Spanje, jongeren en relaties in de hoofdrol. Cliché vind je niet? Ik ben benieuwd of deze auteur de Cliché eraf kan halen door een spetterend verhaal te leveren. 

Specificaties

  • Nederlands
  • 149 bladzijdes
  • Oktober 2011
  • ISBN13: 9789086601615
  • Ellessy 
  • Feelgood roman

Beschrijving
Lindy gaat met haar beste vriendinnen naar Lloret de Mar in Spanje. Het is
haar eerste vakantie zonder haar ouders. De drie vriendinnen ontmoeten
al snel een groep jongens waar ze het prima mee kunnen vinden. En één
van die jongens is wel heel erg knap en hij lijkt haar ook erg leuk te vinden.
Dit wordt een topvakantie, dat kan niet anders! Alleen… op vakantie leer
je je vrienden pas echt kennen. Is de vriendschap wel sterk genoeg om een
vakantie in Spanje te overleven?

Voor het lezen
Ik heb meerdere boeken van haar gelezen waaronder exit USA, daar zijn vrienden voor en ….. Ik hou echt van haar schrijfstyle! Nu is het tijd voor een zomerboek. Een vakantie naar Spanje met je vrienden! Ik wil volgend jaar graag maar Engeland met een vriendin, een eenmanstripje met haar! Ik ben benieuwd wat ze voor de dames in petto heeft met de groep jongens in zicht. Vlug tijd om te beginnen dus!
Tijdens het lezen
Het verhaal leest wel vlot al irriteer ik mij een beetje aan de cliché dingen in het verhaal. Verliefd worden in Spanje, je vriendschap testen en iets ergs wat er gebeurt. Het valt mij een beetje tegen, maar toch leest het prettig waardoor ik doorlees.
Ik zat wel met een twist in het midden wat mij dus erg verraste maar ook iets van nu toevoegde, iets wat nu gewoon kan maar vroeger niet.
Conclusie
Het is een leuk verhaal voor tussendoor, maar het is echt zo een typische Spaanse vakantie. De dames zijn zoals ik goed begreep 16 dus hoe komen ze aan alcohol of mocht het daar wel op je 16de? Mijn ouders zouden mij niet laten gaan op mijn 16de en zeker niet naar het buitenland!
Een leuk verhaal tussendoor met wat ruzie, liefde en ultieme testen aan jezelf. Zeker ☆☆☆ waard om heerlijk mee op het stand te liggen zoals de meiden bijvoorbeeld deden!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.