Dubbel date – Suzanne Peters

Specificaties

  • Nederlands
  • 183 bladzijdes
  • Mei 2014
  • 123 bladzijde

Beschrijving
Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en het klikt meteen. Als ook haar moeder de man van haar dromen ontmoet, wordt er al snel gepraat over een dubbeldate. Naomi kan niet wachten! Ze weet zeker dat haar moeder en Sander het goed met elkaar kunnen vinden. Het lijkt er echter op dat Sander niet zit te wachten op een ontmoeting met zijn nieuwe schoonmoeder. Wat is er aan de hand en wat heeft hij voor Naomi te verbergen?

Voor het lezen

Tijdens het lezen

Ik ben erg blij dat ze een nieuwe man in haar leven heeft. Ik gun iedereen geluk en geniet ervan om over liefde te lezen. Mannen kunnen super lief zijn, maar als ze eenmaal je zwakte kennen kan het soms ook mis gaan. Daar komt ze snel achter. Andersom is het trouwens ook zo hoor, vrouwen kunnen net zo erg zijn.
Een dubbel date. Niet zomaar 1, maar een hele zoetsappige zo te lezen. Het is heerlijk om zo iets te lezen. Ik smul ervan! Ik kan helaas niet in details treden, maar oww zo een date zou ik ook wel willen plannen als het moet!

Conclusie

Een dubbel date. Vreemdgaan of gewoon lekker elkaar beter leren kennen. Beide kunnen. Relaties zijn niet altijd makkelijk zeker niet met de techniek van nu. Social media hier, datingssite daar. Dat maakt het erg lastig en vooral heel makkelijk om in contact met andere te komen.
Ik moet eerlijk bekennen dat ik in die wereld niet thuis ben en het ook nooit op die manier heb gedaan. Het is dus een aye opener voor mij.
☆☆☆☆ voor dit zoetsappige maar toch pittige verhaal! Super geschreven weer!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *