Liefde op lowlands

Vanavond is het tijd voor een lekkere romantische recensie. Festivals, muziek wie is er niet dol op? Ik absoluut wel. Is dit ook een succes? Lees dan zeker verder!

Specificaties

  • Nederlands 
  • 318 bladzijdes
  • Juli 2017
  • New adult (18+) Liefde
  • ISBN13 : 1230001767025

Beschrijving
Romance rocks! 

Beleef Lowlands door de ogen van de band Dark Mist Rising. Maak kennis met toetsenist Ka en basgitarist Janus, bij wie het Lowlandsavontuur begint. Fangirl mee met Dore, die niet kan wachten om haar lievelingsband te zien optreden. Leef mee met gitarist Zeb en zangeres Pandora, die beiden de schrik van hun leven krijgen tijdens het festival en worstel mee met drummer Duncan, die vooral geconfronteerd wordt met zichzelf. 

Naast liefde voor muziek hebben alle bandleden nog iets met elkaar gemeen: dit festival wordt voor hen onvergetelijk! 

Liefde op Lowlands: 1 band, 5 verhalen

Voor het lezen
Muziek, festivals en liefde komen als eerste in mij op. Ik ben dol op muziek. Ik sta nu iedere week ( vaak 2x in de week) in de sportschool mee te swingen op de gave tracks van sh’bam ( meer info klik hier voor filmpjes). Ze maken dan een gave mix van muziek die ze ongeveer om 3 maanden wisselen. Er zit van alles in van Salsa tot hiphop. Ik doe het bij Fitland.
Ik ben al jaren into the music. Ik luister altijd al graag muziek heb en 6 jaar streetdance gedaan. Het is heerlijk, want je ontspant niet alleen maar blijft ook in vorm van al dat dansen.
Ik zou graag zelf nog een keer naar concerts, maar vooral festivals willen. Lekker swingen, zingen en genieten whoohoo! Ik hoop de sfeer te kunnen proeven tijdens het lezen van dit boek!

“Naast liefde voor muziek hebben alle bandleden nog iets met elkaar gemeen : Dit festival wordt voor hen onvergetelijk!”

Tijdens het lezen 
De eerste scène blaast me al omver. Wat een moordlustige diepgang! Heerlijk. Enigste wat je hier van moet verwachten zijn  tussendoor wat getinte scènes dus ik zou het niet zomaar aan je puber geven.
De wisseling is erg heerlijk. Je leest vanuit verschillende perspectieven. Je ziet het door verschillende ogen en dat is fijn.

“Olaf? En jij houd van warme knuffels? “

Conclusie
Het verhaal leest heerlijk. Je hebt niet super lange hoofdstukken en dat is zeker fijn.
Je leeft je in het festival in en geniet vol op door de ogen van de personage. Je ziet en voelt emoties.
Ik geef het verhaal ☆☆☆☆ aangezien het lekker leest. Soms had ik wat meer diepgang willen hebben. Ik zou het zeker vaker lezen 😀

“Zojuist ben ik een van mijn fantasieën binnen gewandeld.”

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *