Ster van acht – Jennifer  Murgia


Specificaties

  • Nederlands 
  • 300 bladzijdes 
  • Oktober 2017
  • ISBN13 

    9789492585042

  • Young Adult 

Beschrijving 
De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer. Als ze op school nieuwkomer Garreth rond moet leiden, valt ze – net als alle andere meiden in haar klas – als een blok voor hem. Ze kan haar geluk niet op als Garreth alleen oog voor haar lijkt te hebben, maar waarom heeft ze tegelijkertijd het gevoel dat de schaduw die haar bedreigt steeds dichterbij komt? En wat heeft de achtpuntige ster die Garreth in de huid van zijn handpalm heeft staan met haar eigen lotsbestemming te maken..?
Voor het lezen
Als ik de beschrijving lees word ik meteen enthousiast. Ik hou van wonderlijke verhalen, zeker als er meer is. Het universum is groot en zo veel meer dan we kunnen zien. Iedereen heeft net als in de cartoons een engeltje en een duiveltje op zijn schouder. Dat zorgt ervoor dat je goede en slechte dingen doet en op je pad krijgt. 
Tijdens het lezen
Je voelt de magie. Je ziet de witte vleugels op je netvlies alsof je er zelf voor staat. Je geniet van de liefde tussen de 2. Hij zet alles op het spel voor haar, maar zal zij dat ook voor hem doen? 
Het duister ligt op de loer met zijn zwarte vleugels. Hij zet alles op zijn kop en de wereld moet gered worden! Zal het hun lukken om het kwaad te bestrijden en de aarde te behouden?!

Door de deuropening heen kon ik een grote, stenen vestibule zien waarin mijn geliefde engel stond. Doodstil en prachtig.

Conclusie
Het is een verhelderd verhaal. Het zorgt ervoor dat je kan genieten van de fantasy dat er mensen over je waken. Iedereen heeft in het verhaal een eigen engel alleen kan je die niet zien. Het is ook tegen de regels om hem of haar te zien. 
Iedereen heeft duisternis en licht in zich. Dat is het motto van het verhaal, alleen de vraag is hoever je er voor wilt gaan! 
Ik geef dit boek ☆☆☆☆ vanwege het verrassende einde! Ik heb genoten van de personages en liefde. Passie is zeker een ding. 
Wil je ook iets lichts en zweverigs zonder een super clishe einde? Lees Ster van 8!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *