Stranders – Iris Strobbelaar

Vandaag is het tijd voor een heerlijk kinderboek. Het is natuurlijk kinderboekenweek geweest en bij aankoop van een kinderboek boven de 10 euro krijg je het kinderboekenweekgeschenk! Zo ook bij dit boek. 

Specificaties

  • Nederlands
  • 445 bladzijdes
  • Ploegsma uitgeverij 
  • IBSN13 9789021675107
  • Kinderboek – avontuur

Beschrijving

Job is het zo zat om altijd maar op zijn zusje Kaatje te moeten passen, dat zijn hartgrondige verwensingen op een dag uitkomen en zij werkelijk verdwijnt.
Als Job vervolgens zelf strandt in de wereld waar hij zijn zusje heen verwenste, blijkt dat er maar één manier is om weer thuis te komen: hij zal zijn zusje moeten redden. In een wereld die bevolkt wordt door monsters en waar je zelfs het landschap niet kunt vertrouwen, is dit geen gemakkelijke opgave. Vooral als blijkt dat hij niet de enige is die op zoek is naar Kaatje…

Voor het lezen
Ik Ben erg benieuwd naar dit verhaal, want zoals vele had ik ook vaak ruzie met mijn zus. Ik was vaak de irritante maarja er zit natuurlijk bijna 6 jaar tussen. 
Ik ben benieuwd maar welke wereld ze gaan reizen. Ik hou van avontuur en ben zelf ook dol op kinderboeken, lekker iets luchtigs. Het enigste wat mij echt dwars zat toen het boek binnen kwam was dat hij wel echt super dik is! Meestal lees ik boeken tussen de 200-300 bladzijdes en deze heeft er 450! 
Tijdens het lezen
Het leest soepel weg, al zijn sommige stukken iets te uitgebreid voor mijn gevoel. Het is mooi om een heel verhaal te vertellen, maar soms is het erg lang. Ik hou van details, maar soms gaat het net buiten mijn boekje. 
Nu ik op de helft ben heb ik al een richtlijn hoeveel ik het zou geven. Ik denk tussen de ☆☆☆ – ☆☆☆ 1/2 sterren. 

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *