De geestenkoning – Ian Laverman

Vandaag is het tijd voor het eerste deel van “De kronieken van Magie, de corruptie trilogie”. Ik ben dol op verhalen met draken erin!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 333 bladzijdes
  • April 2017
  • Zilverbrond Uitgever
  • Fantasy (Young adult) – magie

Beschrijving
De meditatie van Marko Mo´ wordt verstoord, kreten om hulp galmen door het bos. Mo´ begint te zoeken naar de stemmen die hij hoort. Deze zoektocht brengt hem naar de geestenwereld.
Hier treft hij een zieke wereld aan. De corruptie verspreidt zich snel en neemt alles over wat op zijn pad komt. Als geestengids in opleiding is het Mo´’s taak om de wereld te beschermen, maar waar is zijn mentor naartoe?
Mo´ krijgt het lot van de wereld op zijn schouders geworpen. Hij moet de oorzaak van de corruptie vinden en stoppen. Mo´ roept de hulp in van oude vrienden en samen moeten ze de geestenwereld uit de handen van de corruptie zien te houden.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar waar de corruptie vandaan komt. Hoe zal Mo dit oplossen? Waar is zijn mentor gebleven? Hij roept zijn oude vrienden, maar wie zijn ze en wat kunnen ze? Ik hoop op een fantasierijk avontuur!

Levi vuurde pijlen af. Vloedgolven kwwmen uit de rivier omhoog, boomwortels schoten uit de grond en vuur daalde neer vanuit de hemel.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest aardig makkelijk weg. Je leert Mo beter kennen. Niet veel later zie je hoe zijn vrienden de wereld in komen. Ik ben benieuwd of ze het samen kunnen stoppen en zijn mentor kunnen vinden!

Ik ben dol op verhalen met wat magie. Het moet niet te moeilijk zijn en er moeten niet teveel personages zijn om te onthouden. Gelukkig valt het in dit verhaal wel mee al raak ik soms in de war met de achtergronden.

Conclusie

Ik wil graag verder lezen! Benieuwd naar meer inhoud. Het is absoluut een boek om een serie te verwelkomen. Het word vooral gefocust op de achtergronden van de personages en naar de achtergrond van de wereld. De wereld is erg duidelijk geschetst en laat mij verlangen naar meer!

Ik geef dit boek voor de vlotte schrijf style, het is een aangename kennismaking met de auteur, daarom 4* !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *